![]() |
74 ED Warlod Arena
|
22:42 Nagiloofab [74]: HOLY SHIT
po 1 mobie-nie trzeba nic dodawać:O |
Super Film gz
|
Kozak......
|
Kozacki, ale za mało ss'a / might ringów manasów ;s zeby to zrobić na jego lvlu to chyba trza aola i all runy/mfy spakować do key ringów to wtedy prawie 2x wiecej można zasobów unieść.
|
Gość kozak.
SPOILER: Kod:
Gdyby tylko nie stał tak upierdliwie przy tp na 9tym bossie, dałby radę. Wystarczyło zejść z wave, deathbringer miał już black hp... A demek nie jest trudny jeśli biega się w kółko na gran hurze |
hehe kozacko mu szlo,jakby wzial troche wiecej ss'a to by zrobil ;PP
|
NIe no kozak w h.. 8o8o
Tylko mnie nakrecil chyba zaniedlugo sam sprobuje swoim 80 ED:p:p |
gdyby nie jego upierdliwosc zrobil by arene:p
kozak :> |
Ajj już myślałem, że zrobi :) Wielkie GZ dla tego pana za odwage... a może za głupote? :p
|
gdyby wiol z 2-3 rohy i na pierwszych toche dlurzej czekla i nie ladowal many z mf tylko z roha to by my mf stykneli i by dal rade
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Także taka opcja chyba niestety odpada :<. Cytuj:
|
@up
racja jego posty http://forum.tibia.pl/search.php?searchid=3271880 praktycznie oprócz jednego posta w menera threat(chyba źle napisałem;))wszystkie wyglądają jak ten w tym temacie @topic szkoda że niewyszło a już myślałem :) |
Okrutnie zlamil na koncu, jak go zobaczylem w tej evul pozycji na koncu z tym dragiem, pomyslalem se co ty robisz koles, ale dlugo mnie nie pozostawil w watpliwosciach...>.>
|
Kozak style... Ale i tak gz odwagi ;)
|
Niepotrzebny błąd na samym końcu walki z Deathbringerem - no cóż szkoda xd
|
Żeby nie stał na wprost tego draga to by go zabil, ale wyszlo jak wyszlo ;(
Tylko żal tego ładnego m levela który miał, bo jak padł to troche spalania many bedzie miał żeby ten m level odrobic. Moim zdaniem to nie potrzebnie sie pchał na warlord arene, jesli 100+ sorcowie/druidzi nawet palkowie i knighty mają problem żeby wykonać to co dopiero 74 ED. Nie napisze gz, bo czego tutaj gratulowac? odwagi, glupoty, czy deada ? |
Cytuj:
GZ dla zioma, szkoda deada bo mógl przeżyć gdyby lepiej stał, ale GZ za odwage |
Gdyby tak nie stanął na końcu, toby nie padł ;/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:52. |