![]() |
Brak poradnika dla palladyna..
Jako iż na forum nie ma żadnego aktualnego poradnika dla pallka, postanowiłem zapytać się o pare rzeczy oddzielnie.
1. Czy można trenować pallkiem z 16 dista mając eq: Demon Helmet. Blue Robe Mastermind Shield Crown Legs Boots of Haste (Aola mam jakby co). 2. Czy można trenić do 65 dista na goblinkach tylko kamieniami które z nich wypadną? (Przyjmując że cały czas siedziałbym grzecznie i zbierał z nich kamienie i nimi atakował.) Z góry dzięki. |
Korzystając z okazji pozwole sobie także zadać pytanie.
Gdzie mógłbym expić paladynem, 21 lvl, 53 skilla, na Pacc'u. W gre wchodzi tylko pacc area. |
Cytuj:
Nie rozumiem pytanie pierwszego to twoja sprawa z jakim eq chcesz skillowac zreszta w skillowaniu eq nie przeszkadza. Do 65 nie bardzo bo potem na full defie gobliny za szybko zabijasz. Ale jak masz tyle kasy to monka zalatw se. |
czyli mam rozumiec ze niezaleznie od eq dist bedzie sie trenowal? nie musze przypadkiem czasem dostac hita na zbroje albo blood hita?
a jakby co to server non pvp na ktorym gram @down wez wyjdz.. kolejny 12 latek z neostrada |
tylko skond ty masz takie rzeczy??????????????????B)???Zazdroszcze:baby:
|
Bym ci podał nawet fajny poradnik dla pallka przynajmniej mi się podobał bo starsze mówią jeszcze o podnoszeniu spearów a to już nie aktualne ale.... zobacz sam co napisał modek: Poza wymienienim(<--jednak sie mylą) nowych broni, poradnik praktycznie nie obejmuje zmian po ostatnim upie
|
@Sankar
troche nie rozumiem sensu twojego zdania ;> @down bo lekki jest :) a jak cos bede facc player przez dlugi czas, miejscowke z goblinami to ja juz mam tylko mi o sama odp chodzilo na ten temat |
eq jak eq... zastanawia mnie tylko ten robe... troszke nie pasuje :]
jesli chodzi ci o te goblinki na edron to smialo. jeszcze ebdziesz wynosil. problem tkwi jednak w tym, ze po update tam jest tloczno. generalnie to zbieraj i idz treinic na trolach. one sa mniej oblegane. |
hmm, a moze powiedzcie jaki eq powinien nosic pall? bo kasa nie jest problemem, ale chyba mpa i g legs za ciezkie sa.. nie jest ten b robe i c legs w sam raz?
|
moze ktos sie skusi na odpowiedz? :P
|
royal helmet, dsm [<3] ew b robe, c legs, demonka. możesz też chodzić bez legów i arma do 30-40 lvl, a przeznaczyc cap na speary. Nie musisz dostać blood hita, wiec trenuj w dobrym eq [to co podales to przesada, k set i demonka starczy] bez aola. W razi problemu z netem jakbys padl na slimie nie tracisz 50k.
|
@up
reported za obrazanie nie chcialem sie pochwalic niczym, rozumiem ze zazdroscisz bo pewnie szczytem twojej kariery jest p set, ale zachowaj to dla siebie i nie jestem tępy tylko nigdy nie gralem pallem @topic dobra, juz wszystko wiem ^^ |
Czytam i czytam i normalnie żal za dupe ściska...
EQ Palla hum... 8-40 lvl - B robe, p legi, dragonka, bohy, crown helmet 40+ - to twoje, a potem w zależności od tego kto co woli Skillowanie? Do 40 dista skillowałem na mino ze spearami. Kup 200 spearów i idź na mino. od 40 do 60+ kamienie i slimy (przydałby się 15+ lvl i 45 shield) A jak Slimy za mocne to mino z kamieniami, później Cyklopy. |
Cytuj:
|
jeśli to jest pvp to siedź na goblinkach do 40 dista, a potem poproś kolegę by ci postawił monka.
Jeśli to jest non-pvp, to... kupuj pacc'a i idź na edron na gobliny, albo zadowól sie tymi w fermor hills. Btw. Eq.... kup sobie p seta i np. beho shielda (bo jest lekki). W wypadku Dead'a stracisz max 5k, a z aolem 50 k. Pozdro Jajco~ |
Cytuj:
Tak to brzmi chwalisz sie i tyle tera mnie nie raportniesz bo nie ma za co ... @ up Jak takie eq ma taki lvl ile chcesz sie zalozyc ze to harmonia? Cytuj:
Po co komu wiecej , najmniej wazace eq w sumie . ( wiadomo ze tarcze by se przydalo wymienic) |
Mysle ze majac takie eq musiales miec stycznosc z tibia(co by wystarczylo zeby miec minimalne pojecie o tibii czyt.twoje pytanie) chyba ze to wygladalo tak
1)O_o jakas gra 2)allegro.pl 3)zrobie pala bo mowia ze wymiata 4)Spytam na forum bo chuja wiem |
@up
Ale jakby nic nie wiedział, to pewnie wyrzuciłby pare itemów, bo jakieś nooby powiedziały by my że to nie potrzebne :P |
Cytuj:
temat do zamkniecia, robie kine a pytam bo chce zrobic dobra postac bo nie gralem po upie a w tamtym tez malo gralem i sie nie znam ^^ mozecie po mnie jezdzic z racji tego ze okradam innych graczy- gówno mnie to obchodzi :) @down fizyta? ;s a co mialem pisac? ja preferuje mowienie prawdy : ) @ 2 x down a co bys chcial? :) zrozumcie to ze was boli ze ja umiem a wy nie naprawde mnie nie rusza T.T |
Socjotechniki to ty masz w czasie fizyty u psychiatry ...
teraz jeszcze będziesz się chwalił, że jesteś evul haxor? Tylko nie zakładaj tematu czy w eq z hack możesz skillować na bugach pod carlin :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:43. |