![]() |
Lodowe wyspy...
Otóż mój problem polega na tym: postanowiłem wrócić do tibii. Kupiłem se pacca
i właśnie teraz nasuwa sie pytanie: Chciałbym się dowiedzieć wszystkiego o lodowych wyspach. Gdzie są Chakoye? Skąd mogę popłynąć do Svargrond? Jak uzyskać dostęp do lodowych wysp? Oraz ostatnie pytanie gdzie znajdę dużą ilość Mamutuw?. Pozdro. Maki :D:D Nie wtapiałem sie aż tak w ten update. |
Poszukaj w poradnikach, bo na 100% wiem, że ktoś napisał temat o lodowych wyspach.
|
Szukałem nie znalazłem dlatego się tu pytam.
|
Cytuj:
Mamutów dużo jest idąc na Raiders Camp (siedlisko barbarianów), Chakoye na wyspie niedaleko Shamana. |
Dzięki temat do zamknięcia.
|
chcialbym zaznaczyc ze do svr~ dolecisz tez latajacym dywanem za sumke nie przekraczajaca 100gp (80 o ile sie nie myle)
mamutow jest duzo przed obozami barbow na chakoye musisz miec wykonanych kilka (nascie? O.o) latwych questow (niestety kosztownych) zeby moc wogole kozystac z uslug niektorych npctow musisz miec wykonany barbarian test quest =] latwy i przyjemny |
Mam problem, nie moge sie dostac na wyspe Tyrsung, mam wykonanego barbarian test i 2 misje z Ice Island Quest, moze ktos wie czemu npc z lodzi nie chce mnie tam przeniesc?:(
|
Cytuj:
PS. Sorry za offtopa. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:48. |