![]() |
BS quest by szybki 2 frags <zobacz to>
|
boże ale tragizm. Idzie ekipa na BS questa..levele <45 bez liny/łopaty i ogółem nie polecam ściągać filmu bo to co sie tam stało to tragizm/żal
|
Nie ma to jak nuupki z non pvp.. Paść z uhami to chyba szczyt wszyskiego ;]]
pozdro |
@up:
Zgadzam się :P |
Skoro sie zgadzasz to po co film wystawiles?
Ja filmu nie zobacze bo komentarze mnie zniechecily |
Cytuj:
|
Co do autora filmu to wstrętna szuja.
Udaje że się ze mną koleguje i prosi mnie żebym poszedł z nim strapowac jego kolegę. Idę a on mnie zdradza i mnie strapowal noob jeden. On chyba kolegow nigdy nie bedzie miał . |
Cytuj:
|
Szybki ale z Ciebie perfidniak :p
|
Cytuj:
Rodzice na pewno jak był mały go nie kochali i wyrosło z niego takie bydle nie mające serca dla innych graczy Nawet mi BP nie oddał patafian jeden |
Widać co się dzieje, jak ktoś się nudzi na no-pvp :D
|
Cytuj:
Szkoda ze to nie jest pvp bo by codziennie byl deadem z jego swietna reputacja :D |
Gora_55 po to sie luruje potwory zeby potem BP z deda miec dla siebie nie? to po co mial by ci oddawac.Padles i sie poplakales...Jak nie umiesz grac w tibie to nie graj
I BTW co za debil idzie na BS w 35lvlu? -.- |
Po pierwsze to ja na questa nie szlem tylko trapowac ludzi z szybkim a ze mnie wykiwal no coz
A jak chcesz sie dowiedziec dlaczego jestem taki wciekly to zajrzyj do mojego profilu i zobacz ile razy deadlem Ponad 20 juz na 25-26 levelu Teraz juz 5 razy na 30 levelu Troche mnie to juz miezi |
@up: to może czas na bezpieczny exp typu rotworm?
Film: a ja jestem za akcją czyszczenia serwów z naiwnych noobów, etc. Nie chcę tutaj nikogo obrazić. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jeden mądry który się zna ^^ trzeba czyścic serv z takich jak Gora. A o to dowód na to że nawet 51 pada :) http://img245.imageshack.us/img245/2237/52ekdiess4.jpg |
Cytuj:
|
Muahhaha do gora_55 :
Weź idź lepiej w bierki pograj, a potem może w szachy bo w Tibie to ty dobry nie jesteś.Ponad 30x paść w ciągu 5 lvli. Nooo zuch z ciebie, nic tylko po zazdrościć. |
To jest moja pierwsza postac i nie umie jeszcze tak grac jak inni i nie znam wiekszośc miejscowke jeszcze i nie wiem co gdzie jest
Prze to takduzo razy ginę |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:33. |