![]() |
To Was na pewno zaciekawi...
Przejrzałem forum i mało osob ma jakiekolwiek zdanie na ten temat:
http://img183.imageshack.us/img183/6582/shitye9.jpg Shot at 2007-08-02 I teraz nasuwa się mi pytanie - jak się tam dostać BEZ czaru "levitate" ? Czy jest może jakiś klucz, bądź dziura którą trzeba rozkopać kilofem? Piszcie co wiecie. |
to było już 100 razy te zagadke chyba nikt nie rozwionzał
|
No właśnie. Nikt nie rozwiązał. Więc może czas pomyśleć nad tym? :cool:
|
Do tego miejsca jest inne wejście z innej strony ale nie powiem gdzie, bo tego nie da się opisać tak łatwo. Na innym forum był o tym temat na kilkanaście stron i wierz mi, że nic nie odkryli.
To prawdopodobnie nieaktywny quest. |
Cytuj:
Hm... A może podasz adres tego forum? Może to się wydawać dziwne ale chciałbym tam wejść :) |
tibia.org.pl gdzieś w mitach chyba. Nie pamiętam, bo dawno tam byłem.
|
Mnie też to interesuje. ^^ może spróbujemy raem coś wykombinowac z tymi dzrzwiami co ?? CZEKAM NA ODP
|
to akurat proste.......wystarczy wyburzyć ściane i wchodzimy B)
|
Re:
@up
To łap młot i wal :D @topic Co do nazwy tematu, mnie to wogóle nie zaciekawiło. |
Podobno to czesc questa na winged helmet. Podobno.
W tym samym miejscu, trolls caves" jest jeszcze kilka miejsc/drzwi do ktorych nie da sie wlezc z powodu braku klucza. Siedze nad tym od poczatku grania, pare ladnych lat... :) Zreszta planuje niedlugo zalozyc topic o tym. Dostaje juz szalu bo NIC nie znalazlem, ostatnio wpadlem na jakis trop ale sam juz nie wiem. Kiedys zdawalo mi sie ze jest tam quest na golden bootsy, tak by przynajmniej wynikalo z jednej legendy... |
Lol tam w starej tibii byl czar utevo lux bo kiedys uczylo sie czarow ze zwojow i ten pokoik zostal
|
Tak, tak kiedys bylo. Nie, nie masz racji, ten pokoik nie "zostal"...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:38. |