![]() |
Fire Fish
|
Porazka
;( ja pierdziele ale spierdzielilem dzie mozna zapisac ss w normalnych wymiarach?? HELP plz
|
Powiększ ten obrazek, bo nic nie widac :)
|
Wtf ?
:flaga_pl:
Niom. Coś Ci nie wyszło. Spróbuj wkleić SSa chociażby do Painta. Wklejasz i zapisujesz od razu w rozdziałce jaką masz na kompie. :wiking: |
Juz jest oki
Dzieki for Help bo wczesniej wkleilem ss w postaci BMP a ter juz JPG mam nadzieje ze sie spodoba :]
|
bo ja wiem
sproboj jeszcze wycieniowac i bedzie OK |
Babon
Wiecie? Dziwe sie, że nikt nie zauważył mimo że to szczegół.
Kiedy łowi sie ryby, złowiona ryba odrazu idzie na sam początek bp/baga... Fake naprawde fajny, ale wystrzegaj sie takich babaków na przyszłość... |
Cytuj:
|
teraz dobry, tylko żeby jeszcze tą zakładkę Painta zlikwidować i to duże białe pole pod spodem.
|
No Afkorz przekroczony limit transferu =P
<EDIT> O już widać :) . |
W sumie całkiem ładne, tylko opis rybki powinien być bardziej przesunięty na lewo "You see a fire fish"
|
jakbym jescze zobaczyl ta rybke ........
|
Cytuj:
Moge sie z tego prosto wytlumaczyc chcialem wygladac jak prwadziwy rybak ;) i wziolem do reki wedke a wlucznie tym samym pojawily sie na poczatku bp :tongue: |
Fajny faik ale czy zylka nie powina sie stopic?? :D
|
fajne ... tylko ... ja ją zjeść i się nie poparzyć? :D
co zrobić żeby nie wypaliła dziury w plecaku? :D |
na tym fake'u zobaczylem kolesia jakub gaj czy on tak jak ty jest z wrocka a jak jest to czy z osiedla gaj bo tam mieszkam odpowiedz na moje gg 3178316
a tak w ogole fake ok |
całkiem niezły fake ale ta rybka troszkę źle pokolorowana no i mógłbyś narysować jakąś inną co by wyglądało znacznie ciekawiej a tak to tylko lekko ponad przeciętnie. Poratował cię tylko napis, który wygląda na autentyczny ;)
|
Cytuj:
Sorka ale ten Jakub Gaj to tak mi naszedl na tego ssa wiec niewiem czy naprawde jest z gaju bo ja jestem z wrocka ale nie gaj ;) Aha i zdiecie jest z Hiberny B) |
Może być, fire fish - LOL!
|
Całkiem realistyczny Fake. Szczegolnie podobają mi się te 2 napisy w pasku konsoli. Ciekaze jak ma się do tego Swamp Fish...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:46. |