![]() |
(L)Achon Elaw pokazuje domek.
http://tibiacam.tv/cams.php?id=78elql6z7icdwkhc
Jednym słowem torchę tego tam jest . (100 lvl w 2 dni z taką kasą) Tylko mnie zastanawia ile tak naprawde jest jego i jak on to zrobił ze jeszcze nikt nie ojebał tego domku :O |
jak nie wiesz jak nikt tego nie ojebal to chyba kolegow nie masz ;]
100 lvl w 2 dni??buahahhahahahahaha |
Piękny domek.
Tyle kasy że n/c. Jestem tylko ciekawy czemu nie nosi mpa i g legów. Może takie eq mu się bardziej podoba? |
10:42 Achon Elaw [208]: now..
10:42 Achon Elaw [208]: Ots Rotfl. Nie żartował ;> @up Pewnie go nie stać na MPa xDDDD ;< |
o kurde tyle kasy... ^.^
|
No Tedunio ( bo taki miał name przed namelockiem ) łanie się wybił :)
|
byl juz temat z tym filmem zaraz podam ^^ nie moge znalezc ale bylo cos tam napisene OTs cośtam
|
To kasa całej gildi Ruthless.
|
Cytuj:
|
to sie po prostu w pale nie miesci..
cos mi sie nie wydaje aby taka kase mozna bylo zdobyc fair,i to jak ktos napisal w 4 osoby. czyzby domek haxiora? |
ku%@! chcialem to sam wstawic X(
|
tak pewnie, 208 EK i 300+ ED nie mają tyle kasy, bo niby skąd?
Filmik już gdzieś widziałem |
Cytuj:
@2x down Gdybyś wcześniej przeglądał forum to byś, wiedział. Ale nie mogę Cię za to winić. Przepraszam. :) |
Niedawno (miesiąc temu?) na forum ukazał się film MDW, który pokazywał kolekcję lootu z demonów (19 mpa, 2 bp golden legs itd.) Po sprzedaniu wszystkiego... chyba sie uzbierało :evul:
|
@up
wez niewspominaj, mdw to noob jakich malo, ma tyle itemow na sell a jak pisalem do niego w sprawie kupna mpa i g legs to nic nie odpisal, i upewnilm sie przedtem czy ni robi zadngo qusta albo cus @2 x up no tak, ale jak mozna wierzyc komus kto wpisal sobie "wiek-10" moze w sprawie zrodla tez klamal? |
Cytuj:
podejżewam że nie miałes nawet 30 lvla więc wy*******aj. Prawdziwe konto Achona Elaw'a to Tedi. |
Cytuj:
wczoraj ten filmik dalem na forum :s |
Czy mógłby ktoś dać zdjęcie tegoż domku, naprzykład w tagach [hide]? Z góry dziękuję ;)
|
Cytuj:
btw plx screena z domku :/ |
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=4iq9n2izq81uahty
MDW sam by tyle nazbieral........... :evul: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:00. |