![]() |
Chwila prawdy- Pierwszy Profesjonalny rysunek mojego Autorstwa:D
Nadeszła CHWILA PRAWDY, oto jedyna, fenomenalna, PIERWSZA, a jednoczesnie tak profesionalnie(tak myśle:P) GRAFIKA, kreska po kresce, pixel po pixelu. Oprócz rysunku zamieszczam palete użytych kolorów. Wersja beta miała ostrze rozszeżające się ku górze, ale nieciekawie wyglądało, i pytanie, czy mam wykolorować Czarną 'obwolute'??
http://img97.exs.cx/img97/4416/cu.jpg |
Hmmmmmm, ciekawe, cieńiowanie ostrza ładniutkie, wogule cieniowanie ładne ane nie b.ładne :P, mieczyk fajniutki :)
|
wygląda troche jak Narsil z wladcy pierscienic.. ale moze byc ;)
|
Hmmm.... podoba mi sie bardzo :) Gratz
|
Spróbuje jeszcze coś skołować^^, ach ten paint...
|
W drodze kolejny fant...:D
|
Brawo, brawo i jeszcze raz brawo oto krytyk grafiki ukazal swoj nieprzecietny talent(hmmm... moze i ja sprobuje).
Zostaw mieczyk w takiej formie jakiej jest nie dodoawaj nic. |
ładniutki. Kiedy na niego spojrzałem od razu przypomniała mi się gierka we flashu "Adventure Quest"
Tylko koniec ostrzajest zbyt schodkowy jeśli o mnie chodzi. Popracuj nad tym a będzie realy spox :P :) B) 8o |
Miecz jako tako, ale cieniowanie zbyt "gładkie" mi się wydaje. To raz, a dwa rękojeść nie jest wogóle wycieniowana, ale ogółem to spoko.
@Khan: Mi to za bardzo filmowego Narsila nie przypomina. |
No niezły mr Unknow :D naprawde gratz pomysłu i precyzjii ^^
|
Miet siet bałdzo bałdzo podobać :D...
czad..cieniowanie takie delikatne, miecz wygląda jak idealnie gładki. A to przy rękojeści, ta "kulka"... czad. Podaj mi ktoś link, gdzie wszystkie części miecza są nazwane, bo z głowy mi to wyleciało(myle klinge z rękojeścią :P) |
Re wszyscy:
Czuje się zawstydzony:) Re: Narzil: Są dwa odcienie w rękojeści, tylko nie widać. AHA, jak dobrze pójdzie jeszcze dziś będziecie mogli podziwiać kolejne dzieło(nieco gorsze jak mniemam);) |
No, tak troche się nienapracowałem chyba, nie nie spełnił (moich) oczekiwań, jest poprostu brzydszy od pierwszego, ale zależy mi na cieniowaniu, to właśnie je chce rozwijać. Zamieszczam więc ten oto miecz, abyście o mnie pamiętali, dopuki nie zamieszcze czegoś naprawde...wypasionego, ale niemam pomysłu, hmmm...może ktoś z was??
http://img33.exs.cx/img33/2887/cu6.jpg EDIT: Osobiście uważam, że ładnie wycieniowałem kamień:] |
Ładny tylko troche niebezpiecznie nim by się wywijało, jeszcze te "rogi" by mi ręke ucieły :D
|
!!
w maxie wychodzą lepsze
|
chodzi o 3D max?
|
ten 2 gorszy ale tez dosc ciekawy:D
|
W drodze coś ciekawago ^^
|
fajne tylko w drugim nie podałeś palety kolorów:P
|