![]() |
Co z tymi servami?
Witam!
Zauważyłem dziwną rzecz... a mianowicie, przy tworzeni nowej postaci brakuje kilku serverów takich jak np. Guardia, Harmonia lub Antica. Nie wiem co z tym jest, może to dlatego że są to jedne z najbardziej zaludnionych światów i nie można się juz na nie zarejestrować. Proszę o szybką odpowiedz dlaczego tak się dzieje. Z góry dziękuje;) |
Na dole masz link do całej listy...
|
Właśnie tak jak mówisz. Za dużo osób już tam gra.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
^^
Wczoraj wieczorem wszystkie servy jeszcze były a dzisiaj w poludnie zauważyłem że połowy brakuje xD
|
Mało powiedziane, właściwie prawie wszystkich! 8o
BA! Pisze nawet dlaczego Cytuję: Celesta 11/04 full GER Non-PvP Chimera 03/04 full USA Danera 02/05 full USA Danubia 04/03 normal GER Dolera 06/04 empty USA PvP-enforced Elera 02/05 normal USA Elysia 06/04 empty GER Empera 04/05 normal USA Eternia 02/03 normal GER Fortera 10/04 full USA Furora 07/05 empty GER Galana 09/04 empty GER Grimera 05/05 normal USA Guardia 05/05 full GER Non-PvP Harmonia 03/04 full itd itd... ^^ oczywiście to nie wszystkie servery, ale powód dlaczego nie można zrobic postaci wyjaśniony :P @down: serio? nie widziałem nigdy xD |
Hm, system ukrywania serwerow jest juz od dawna.
|
ok, dzieki za wyjaśnienie8o
|
Ten system wprowadzono dość dawno, żeby nowi gracze, którzy często przypadkowo wybierają swoje pierwsze servery, trafiali na te mniej zaludnione. Tak jak już ktoś napisał wystarczy kliknąć "show all worlds".
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:03. |