![]() |
Tibia Singleplayer
Co Byście powiedzieli o Tibia single player ??
Miała by podobna grafe i wogule to był by dobry pomysł ja bym nawet taka gre za 100 zeta kupił ?? |
Pomysl WSPANIALY :D szczegolnie dla tych co neta ni majo.Sam bym w nio pogral gdybym mial olbrzymie lagi.
|
na taka samom gre nie masz co liczyc
a jak chcesz gre podobna to sobie kup diablo 2 albo baldurs gate |
ciekawe kto by to kupił jak by neta nie miał przecierz by nawet nie wiedział co to tibia no chyba że od kolegi
|
Cytuj:
A tak na serio to sp nie ma sensu, bo co, zrobisz se druida i komu byś runy sprzedawał, kogo byś pk-ował, z kim byś założył gildię, kto by na trade spamował albo zajmował miejsce na serwie kiedy chcesz wejść? |
Gdyby powstała taka gra to byłoby trochę słabo, bo nie mogłbyś z nikim pogadać, potrenować, itp.
Ta gra ma w sobie urok, że jest w ten sposób wymyślona, a grać samemu byłoby nudno!!!!!!!!!!!!!! No i nie byłoby tak super forum, bo byłoby malutko pytań, a może to forum by nawet nie istniało? No, bo po co pytać się ludzi, jak wszystko byłoby w instrukcjii, nie? Oczywiście byłaby może jedna zaleta. 8) Ludzie graliby w tą tibię single w kompie i można by się byłó szybko zalogować.hihihiihihihihihi :D Myślę więc, że to nie jest dobry pomysł. Pozdrówka for all!!!!!!!!!!!!!!!!! :P |
Cytuj:
|
Sngle Player
A bym takiej gry za 10 groszy nie kupil :-P Jezeli moge miec za DARMO TIBIE. A po za tym Baldurs Gate i Diablo jest gorsze niz Tibia. Tibia jest wspaniala gra. A jezeli ktos Tibii nie lubi to nie wiem po co pisze na forum fanow Tibii...
|
a czy ty grales kiedys w baldur"s gate czy diablo..... hyba nie... ta szczegolnie tibie dorownuje baldurowi grafa:) jak niegrales w baldura to sie nieodzywaj pewnie tylko w jakiejs gazecie komputerowej przeczytales i teraz gadasz bzdury.... hmm a w tibie na solo to by bylo nierealne bo co bys sam robi;l?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
AJJAJA
własnie mi chodzi o taka grafe jak w tibia ... a dla waszej wiadomości gralem w diablosa i baldura i mi sie nie podobaja :) KOCHAM TIBIE
|
a ta gra o której móisz Owoc
ma taką sama grafe jak tbia ?? i czy można ja jeswczez w sklepie nabyć : P prosze o więcej wskazówek
|
A ja wam wszystkim polecam ADOMa. Ma zajefajna grafike (w trybie tekstowym). Przejrzysty interfejs uzytkownika (120 skrotow klawiaturowych) i jest zajebiscie miodna (jest zajebscie miodna)
|
;]
A mnie sie pomysł podoba ;] Tibia Sp ;] wszędzie pełno myślących npc :P zastępujacych zywycgh graczy ;] nikt nie dał by mi bana za przeklinanie za cipow :D konta by mi nie zchakowano ;] szkoda ze to tylko marzenia ;]
|
Cytuj:
Sama gra jest dobra tylko taktycznie troche niedopracowana :D |
Hmmm... Tibia singleplayer? Jakby była poprawiona grafika(3D) to może... Ale z taką za 100 zł, nie bardzo. Ale pomysł wydaje się ciekawy. Tylko, że gier podobnych jest dość dużo.
|
Największy urok tibii to gra z ludźmi, miodność i kliamt
Njawięlszy urok D2 to masakrowanie z ludźmi, i masakrowanie SP Największy urok BG to fabła,klimat, muzyka i boskie dopracowanie |
Pomysł XTRA ale czy ktoś takie coś zrobi?
Taka gra nie wiem czy by była lepsza od Tibii Multiplayer :p no bo ona na pewno będzie lepsza :] Jak ktoś ma takie coś GADAĆ do mnie :D |
Mam gdzieś tego snigleplayera!
Mam go gdzieś!
Po prostu MAM GO GDZIEŚ !!! X( Nie wiem po co komu singleplayer !!! X( CIP'y sie już natrudzili z multiplayerem i wszystkim innym a ty tutaj gadasz o jakimś głupim singleplayerze!!!??? X( :evul: SINGLEPLAYER TAK NAPRAWDE SIE NAZYWA SINGLEFRAJER :evul: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:07. |