![]() |
Price list hah to dopiero look
podaje bez name
Ostatnio zauważyłem na trade dokładnie dzisiaj jak 120+ elite pisał 06:35 -------- [12*]: >>>sell bright sword 5k , 100 chicken feather fast<<< więc widze jest online członek guild DPFT 130+ więc pisze mu jaka jest sprawa a co on na to? 06:38 -------- [65]: siemka ten kolo --------- selluje itemy po niższej cenie niż jest na price list 06:40 -------- [13*]: h*j mnie to obchodzi 06:41 -------- [65]: jak to przecież DPFT czyma nad tym łape? 06:42 -------- [13*]: nie interesuje mnie to i nie spamuj No to widze że jestescie chlopaki wszyscy zgodni do price może hm panować nad price list powinno Ormo? Hmm hrhrh Co wy na to? |
temat o pl jest już więc po co nowy robisz ?
|
@up
Ty to powinnienes zostac modkiem tego tematu o Arcani xD. |
Lol to Jak to w końcu jest. W końcu Dpft może na tym pieniażki zarabiac , Luki wna forum napisal ze beda srogo karani .
|
Medivh Shady
to jak wkoncu z tym pl jest jest on czy go niema ... nie obiecujcie karac jak tego nie robicie bo za przeproszeniem kazdy to bedzie miec w dupie
:baby: |
skoro po 5 dniach dzialania pl, juz dpft sra na takie cos to moze dajmy szanse ormo?
|
może niektórzy na to leja a inni nie , nie martw się , jeśli sprzedawał tak tanio to prędzej czy później zapłaci. A te wypowiedzi o tym waszym gównianym ormo się już śmieszne robią.
|
Jak jedna osoba sprzeda taniej to nic sie nie stanie.Gorzej jak za nia pojdzie jeszcze 50 osob.
Tych bright swordow to jest tyle ze juz kazdy co chcial miec ten ma;dTrzeba czekac na nowych najtow |
Cytuj:
Trzyma, a nie "czyma" |
Cytuj:
|
Ja bym się na twoim miejscu wsytdził ;) w rl też tak ludzi sprzedajesz ? B)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:45. |