![]() |
35K i ded ;(((
wiec chcialem kupic sobie bright sworda
mialem 16K wiec sprzedalem FS'a kumpel powiedzial mi ze zalatwi mi za 35K ide a tamten koles powiedzial ze wrzucil do wody wkurzylem sie proboje kupic brighta <nic> mialem daggera wiec poszedlem na roty kolo venore zeby potrenowac ide zchodze patrze a tu od cholery slimow jakis debil rzucil pod dziure mace'a wiec odsunalem i chcialem wyjsc ale zanim wyszedlem slime wszedl na miejsce dziury szukalem w plecaku UH'ow ale nie znalazlem bo mialem syf "You are dead" stracilem level , skile,35K , Bp uh , bp HMM ;(( chyba skoncze z tibia poradzcie co mam robic |
Sam odpowiedziales na swoje pytanie. Skonczyc z Tibia :)
|
Hm, ja kiedyś grałam knightem co miał 36 lvl, dałam go mojej koleżance. Ona zjechała go do 33 Lvl. I skille spadły niemiłosiernie. Teraz dorabiam, nabiłam 37 Lvl. i odrabiam skille, były 67/66 a teraz mam 63/61 troche jeszcze mi brakuje. Moim zdaniem nie ma się co poddawać :)
|
skille skillami ale co ja teraz zrobie bez broni?
:/ |
powiedzmy ze jak masz dobrych kolegow to ci moze dadza serpensworda albo spike i powiedz ze oddasz niedlugo i pojdz pkowac :p a jak ja sie juz wkurzylem bo 3 deady w 2dni poszedl 2 bp uh 3bp hmm duuuzo kasy to oddalem calosc koledze :p a teraz to mnie nie lubi nawet:/ i teraz mam runemakera dla kolegow :D
|
taa tylko ze to jest swiatn Non PvP
jak by co to Constructer bit harmonia |
zarób 200 gp na scimitara ... starczy że pójdziesz z byle gównem na trolle, gobliny, dwarfy ... w najgorszym wypadku bij jelonki i sprzedawaj mięso :D
|
ja gram na harmoni Toomek jak chcesz to ci dam broad sowrda za friko bo mam na zbyciu i torche złtka jestem w carlin
|
nie chce cie obrazac ale jaki idiota nosi na sobie 35 k???
|
Cytuj:
To nie jest obraza ale prawda. Kto idzie trenić mając przy sobie 35 k? Nawet na świecie non-pvp nie ma to sensu, bo są lurerzy... Ehhhhh... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:57. |