![]() |
Grorlam Killed
Film ten przedstawia jak potworną Grorlam piczką jest:baby:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/28792 |
denne ;) to tak jak zabić świętego mikołaja..PFF
|
http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/28791
Bri? >.> @down Zauważyłem, tyle że zjebałeś film zabijając grorlama : < |
@up
Co tam sapiesz? To 2 inne filmy jak bys nie zauwazyl-.^ |
Xere spójrz do swojego podpisu PL=NOOB jak byś zlurował do Ancient Temple byś na pewno jakiś lepszy loot miał.Ale oczywiście polak nie myśli.
|
Cytuj:
|
Łosie... Wyjaśnijmy sobie pare rzeczy.
1. NIENAWIDZĘ ludzi, którzy lurują Grorlama. 2. NIE JA go zlurowałem, tylko TE DWA kasztany na filmie. Dostałem cynk i poszliśmy z kolesiem to ubic. Cytuj:
|
ehh smutne to jak polacy mowia o sobie nawzajem i maja czelnosc wypowiadac sie o calym narodzie kiedy im jakis polak zabil rata -_-. boze wyluzujcie to tylko gra, to ze polacy sa tacy w grze chuja znaczy ze sa tacy na rl a jezeli sa i ich znacie to pogratulowac kolegow =D
btw Xere, pisalem z toba na candi i mowiles ze zmienisz opis =] nie zebym to cos zmienilo ale tu idzie o zasady, jak uwazasz ja tam w grze udaje obcokrajowca bo rzeczywiscie w tej grze polacy dają popalic, a udaje go poniewaz wtedy nie potrafia mnie zbluzgac slowami innymi niz "fuck bitch" i to mnie bawi :D @topic no i tam ma byc! :) PS: zastanawiam sie kurwa gdzie sa ci źli polacy skoro wszyscy piszacy na forum na nich wyklinaja i uwazaja sie za swietych? |
33% społeczności tibii to Polacy, 33% to Brazylijczycy, a pozostałe 34% to inne narodowości. Teraz online jest +/- 60tyś ludzi, z czego około 20tyś to Polacy więc macie 20tysięcy rożnych charakterów więc czego wy się spodziewacie? Że każdy będzie wam usługiwał i będzie 'friends'? Doliczyć do tego, że te 20tyś ma w sobie ~ 75% ludzi przed 16 rokiem życia to macie swój obraz polaczka;]
|
Cytuj:
Sorki, byłem sam:( Skoro mówisz, że KAŻDY Polak to noob to dlaczego zabiłeś Grorlama, przecież ja w końcu zabijałem tych "polskich noobów".. Btw. Podnieca Cię stanie pod depo 15-20h i jebanie run? ; < |
Ludzie oczym wy mowicie od tego "uptejtu golemha nie da sie lurofac po som shody" lecz szkoda bo jak ktos lurowal go pod dp Thais to chociaz bylo Ciekawie i smiesznie :)
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
____ Film jak film |
Oczywiście kolejny temat nad którym większość postów to wyliczanie kto jest noobem,kogo się nienawidzi za co, że on ma lepszy film, że to nuda że się da że się nie da ....................................
Otóż filmik fajny pokazuje nam Grorlama i powiem szczerze że nie jest taki straszny jak się wydaje :) No cóż czasami trzeba poświęcić kaski aby zdobyć wiedzę i przekazać ją dalej gratuluję że to akurat TY miałeś tą przyjemność. Byście napisali o filmie a nie ;) |
Cytuj:
Cytuj:
|
Da sie przez mount stermont zlurowac tylko trzeba myslec a nie tylko na cyce grorlama puszczac...
|
Cytuj:
|
Nie rozumiem "kretynów" -.-
jak mozna zabic gorlama"zal" spodziewales sie steel boots? raz na 100 a tak mial bys dropa w kurwe brac przydład z tyma który lurował, jemu sie opłaciło a ciota co go zabil mial 4 kamienie zal - a no i SWOJĄ satysfakcje ! zal naprawde zal mi niekturych nobow ;o |
Cytuj:
Jeśli nawet nie robisz run, to kiedy przechodzę przez Thais widzę Ciebie stojącego pod depo.. I całe te 20h spędasz nad Tibią, ja np. kiedy posiedzę 10h~ to już wymiękam i muszę odejść od kompa. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:09. |