![]() |
Gdzie skiloować na No-PvP
Jestem paladynem mam skile 53/40 gram na świecie No-PvP i przeczytałem wszystkie poradniki o skilowaniu. Wykluczyłem już z nich trolle i valkirie oraz wszystko co jest związane z kamieniami bo nie jestem bogaty... :(
Nie mam również nikogo kto by mi pobloczył geo.. Monkiem i mam taki pytanie gdzie mogę posilić w spokoju i z dala od NooBów?? Wcześniej miałem postacie 50+ no ale jak to pech hak żadna z nich nie była palkiem więc nie mam żadnego doświadczenia PS : Z góry dziękuję :) |
W spokoju na non-pvp nigdzie nie poskillujesz.
Najlepszym rozwiązaniem były by kamienie, ale jeśli cię na nie nie stać jesteś zmuszony do używania włóczni, które zadają stosunkowo duże obrażenia. Więc o prawdziwym treningu nie ma mowy, możesz jedynie expić na full defence w kopalni, ew. na fibuli gdzie nie ma wielu ludzi na dwarfach/rotwormach. Możesz spróbować przy shieldingu 50-55 slimy, jednak będziesz je zabijał dosyć szybko... Możesz też zacząć nieźle expić z takimi skillami na nieumarlakach - DSy, ghoule, albo na cyklopach, chociaż na npvp ciężko na nich o dobry exp. |
Cycki
No zostają mi slimy...
Ktoś mi jeszcze mówił że cyklopy są dobre do treningu ale nie wiem czy to dobry pomysł |
Taa cyclopy, ale to dla knighta ....
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:09. |