![]() |
Jakie hity z Blacksteel Sword/Dragon Slayer
Jakie hity będę miał knightem na:
35lvl ze skillami 75/75 z Blacksteel Sword 40lvl ze skillami 80/80 z Blacksteel sword 40lvl ze skillami 80/80 z Dragon Slayer Lepiej chodzić z dwuręcznymi broniami czy z jednoręcznymi? Z góry thx za odpowiedzi....B) |
I jeszcze pytanie jedno:)
Jakie hity będę zadawał z 45lvl ze skilami 85/85 z Dragon Slayer? |
Posty się edytuje. :F
Nie wiem jakie obrażenia zadawałbyś, jednak mogę powiedzieć, że nie można jednoznacznie określić czy jedno- czy dwręczne są lepsze. To zależy od przeciwnika... Na walczących magią, przy których def jest niepotrzebny, lepiej brać dwuręczne, przy walczących fizycznie sprawa wygląda inaczej... Jeśli strzela z łuku/kuszy to raczej lepiej brać jednoręczniaka, by nie przyjmować na klatę wszystkich bełtów/strzał(a na tarczę), które polecą w twoją stronę nim dobiegniesz do przeciwnika, chociaż to też może zależeć od poziomu, umiejętności... Zaś jeśli walczysz z takim Giant Spiderem to lepiej użyć dwuręczniaka, by szybciej zabić i mniej uderzeń przyjąć... @down Racja; jeszcze jakiś czas po updacie siła uderzeń bazowała na starych erigowych wzorach... Nie przyszło mi do głowy, żeby sprawdzić czy już to zmienili, czy powiększyli teoretyczne obrażenia... |
|
Dzięki za wszystkie odpowiedzi, te dwa linki wszystko mi wyjasnily:cup:
Pozdro all:) |
Cytuj:
2. Arrowsy/Bolty idą bezpośrednio na armor a nie shield. |
Cytuj:
2.Nie wiem, nie sprawdzałem. Wiem tylko, że dużo bezpieczniej czuję się biegnąc na Huntera, gdy trzymam tarczę. Czy to się sprawdza w praktyce? Nie mam zielonego pojęcia. Ostatecznie na takiego łucznika/kusznika można brać tarczę dla chociaż drobnej ilości RolePlayingu. :P Poza tym jakoś nie chce mi się wierzyć, że strzał nie da się zablokować/większy def wcale nie pomaga... o.o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:57. |