![]() |
Zniszczyc System Skulli!!
LUDZIE!!! ten system skulli jest straszny!!!! przez glupie klikanie myszka moj kuzyn zaliczyl juz 2 deady aja 1!!!!! Zrobmy jakas petycje do CIP'ow, o to zeby zniszczyli system skulli w nastepnym Upgacie.....
chociaz, zeby zrobili tak, ze jak ktos zada 2 ciosy to wtedy skull, a nie od razu...!!! |
Powiem tyle:
"Demokracja nie jest systemem idealnym, ale nikt nic lepszego nie wymyślił" To samo tyczy sie skulli... |
zapewniam Cię że ginąłbyś 3 razy więcej gdyby cofnęli skulle, niż gdy zaliczasz deady za misskliki
|
Fakt.. skull pojawia sie juz jak klikniesz na gostka (jeszcza zanim go nawet dotkniesz..) Ponadto jak kogos chlasniesz dla zabawy, albo cos w tym stylu to tez masz od razu PK.
|
@Khan: taki znikający skull po dedzie byłby lipą, atakuje ciebie taki PK i nagle okazuje się, że go bezproblemowo lejesz, on zwieia i drze się #y help pk a, że niema skulli oni atakują ciebie :(
|
Cytuj:
"Demokracja jest najgorszym systemem, ale nikt leprzego jeszcze nie wymyślił" |
Nie chcesz skulli to graj na infernie albo none-pvp. Moim zdaniem powinni tylko zablokować klikanie w graczy z okienka battle ponieważ bardzo łatwo z niego zaliczyć missclicka lub coś w rodzaju vip list (hide offline) klikasz poprostu "hide players" i nie ma tam graczy :) . Też troche denerwują mnie te missclicki bo na biednego missclicka rzyca odrazu się połowa ludzi stojących przed depo.
|
Ehh... :( mogli by wprowadzic po update 2 rodzaje batlle Monsters batlle i Humans batlle ! a o ile mniej dedow by bylo :(
|
Cytuj:
|
@re Dark Vilej: Ja też bym się z tym gdodził gdyby nie fakt, że taki wysoki lvl to takich low lvlów zabija i 1 ciosem :p.
Uważam, że to co zaproponował Shinoda byłoby dobre... Gratz pomysłu. |
moim zdnaiem 2 okienka zajmowalyby za duzo miejsca najlepszym wyjsciem by chyba byly albo 2 ciosy albo poprostu zeby po ataku pojawiala sie czacha a nie tylko jezeli sie nacisnie na gostka
|
A ja mam pomysł, coś podobnedo do systemu przestępców w UO. GFdy klikniesz atack na playera pojawia ci się okienko z tekstem: "Czy chcesz zaatakowac gracza. Zostaniesz oznaczony jako kryminalista" z wyborem "atack" i "cancel" :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wiec ja CIPow nie rozumiem tyle sposobow jest na umilenie gry z systemem skulli a oni sie nawet nie postaraja co im szkodzi takie cos wystarczy low Update i juz :/ |
Czlowieku, jezeli cos ci nie pasuje to jazda na inferne albo na inny server bez skulli. A co do tych dedow to twoj problem, ze tak intensywnie na battle naciskasz w miescie :]
N/C. |
powinno byc cos takeigo ze jak ciebie ktos walnie na miss click to ty go morzesz "Unmarked player" i skull mu znika momentalnie ale tylko osoba zaatakowana mozre to zorbic. a jasli to pk no to go nie unmarked. to najlepzse co wymyslilem
|
Cytuj:
|
A możeby tak uniemożliwić atakowanie graczy z battle lub zrobić funkcję, która blokowałaby to. Możnaby także atakować graczy poprzez podwójne kliknięcie na graczu, a nie pojedyncze jak do tej pory. Na potworki wystarczyłoby normalnie tylko jedno.
|
mozna tez dodac specjalny switch. Jak go wylaczymy to nie mozna atakowac innych graczy. (pojawia sie komunikat jp przy non-pvp)
Powinien byc tez motyw, ze koles ktory został spekowany, moze bez konsekwencji (bez skulla) dorwac i zabic sprawce wlasnej smierci. (Oczywiscie tylko raz) ... I NPC Guards powinni lać kazdego napotkanego white skulla :D |
@re: up
z tą możliwością zemsty to dobry pomysł ... popieram |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:30. |