![]() |
WaŻne, Hakerzy
Gdy dzis rano probowalem zalogowac sie na postac na Harmonii pisze ze wpisuje zle passy, za to moja siostre na Luminerze spotkalo to samo. Ostatnio gdy probowalismy zrobic nowe postacie na liscie swiatow nie bylo Luminery I Harmonii. Czy to sprawa hakera czy z tibia jest cos nie tak.
|
Te światy są pełne a zeby tam zrobic chara to musisz kliknac na dole przycisk [View all Worlds] :D
|
A kumpel mojej siostry na Luminerze dedną na 44 lvl na Racie a potem zaliczył serię dedów na innych potworach, wiem, że nie zrobił tego specjalnie i że to on w ogóle zrobił. Nick - Carason Zalowara
Edit: Up: A to takie śmieszne jest? Może, bo to nie tobie shackowali postac. |
Chyba trochę pomyliłeś działy. To jest dział o potworach, a co do pytanie ktoś już to wyżej mówił, jeśli świat jest przepełniony to nie widać go na liście przy tworzeniu nowej postaci.
|
@Dragon Len
Lols to, że dał emotkę, to znaczy że się śmieje ? |
Cytuj:
@down - jeżeli miałeś hacka, to zapewne zrobił to "hacker" <błyszczy swoją dedukcją> Jeżeli pytasz o serwery Tibii, z nimi wszystko ok, nic im się nie stało. |
Nie obchodzi mnie że zły dział, mogą mnie zbanowac, mam to głęboko w d**ie, pytam czy to Hakerzy odpowiadają za te Hacki.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie chodzi o sam fakt nieistnienia okradania kont w Tibii, chodzi o nadużywanie terminu hacker. Haker jest to osoba z umiejętnościami, która wykorzystuje luki w zabezpieczeniach systemów .. tutaj w grze masz dzieci używające keyloggerów. To jest spora różnica.
|
SWIETNIE, przed chwila odzyskalem konto, ale puste fajowo, jesli chcecie cos dac na harmonii przesylajcie parcelkami na nick dabdri
|
No bo w Tibii nie ma hackerów, są crackerzy, nie mylcie tych pojęć, jeśli nie macie o nich pojęcia, hacker wejdzie Ci na kompa ale nic nie zrobi, a cracker jak w tym przypadku, czerpie z tego korzyści (jak ty np. konto...), hah pewnie było tak, że jak jesteście kolegami(myślę, że w RL) ktoś z was załapał keya i potem, kolega i siostra i ty graliście na zainfekowanym kompie np. Twoim, albo kolegi... i dlatego wszyscy mieliście hacki, to mnie dobiło jak chcę wiedzieć czy to sprawa crackerów(nie, nie hackerów...), sam się domyśl, tak Knightmare nie miał p seta i Ci go zabrał, pomyśl logicznie...
Strona z podpisu,(chyba twoja?) Jestem Miłosz, lubię Anime i Mange. Mam 12 lat oraz wielką wyobraźnię. To mówi samo za siebie xD... |
Prosze bardzo każdego kto gra na Harmonii o przesłanie na nick "Dabdri" chociaz 100gp, to mało dla was a dla mnie ratunek.
|
Cytuj:
Btw. podam ci przyklad hackera: Pewnemu hackerowi udalo sie wlamac do jakiegos serwisu internetowego. Pozostawil notke na stronie glownej, ze zlamal zabezpieczenia itp. W tym wypadku administratorzy strony kontaktuja sie z hackerem, placa mu kase za ujawnienie sposobu wlamania i za pomoc w ulepszeniu zabezpieczen. Takie sytuacje nie sa rzadkoscia ;) |
Cytuj:
@2up Cytuj:
Pozdrawiam. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:47. |