Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Masakra na Pandorii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=142679)

Bloker 05-08-2007 12:22

Masakra na Pandorii

Z jakiegos powodu moj poprzedni temat zostal zamkniety,
wiec zalozylem nowy.

Tak to jest gdy banda high lvli Polaczkow mysli,
ze maja high lv to moga miec kazdego w dupie.
I tak to sie konczy ;)

http://rapidshare.com/files/47071230/masakra.rec.html

Dazah 05-08-2007 12:30

Mógłby dać ktoś rehost na tibicams? Niestety na rapidshare ten filimik dopiero za 130 minut ściągne... :/

Kamil1000 05-08-2007 12:47

rehost:
http://djkamil1000.za.pl/pliki/masakra.rec

Duke Dran 05-08-2007 13:02

Niezła masakra i długa :p.

slashy 05-08-2007 14:44

żal.pl:(:(:(:(:(

Marianos 05-08-2007 15:25

Takiej masakry na Pandorii już od dawna nie było. Ludzi z Mortal Sin było mniej, walczyli bez Thaldusa (199 ms), bez założyciela tematu i zarazem lidera Mortal~ Nilostan'a i bez kilku ludzi, których nie było online i mimo tego pogromili Aristocracy. Wielkie brawa i tylko tak dalej, jeszcze kilka takich akcji i czas ustalać paymenty dla niektórych.

Jucha Furora 05-08-2007 15:41

No masakra w edron;o

Suppcio 05-08-2007 15:43

Topic:

no taaak x)

Mezczyzna 05-08-2007 16:25

Piękny film siekają sie że aż miło :D POLECAM :)

Arczeron 05-08-2007 17:13

dziecko, mowiac polaczkow obrazasz mnie i ten kraj, rozumiesz? obrazasz wszystkich bioracych udzial w powstaniu i innych ktorzy gineli po to zeby taki chuj jak ty mogl teraz pisac swoje zdanie
nie podoba ci sie polska? TO WY*******AJ NA ZACHóD ALBO DO ROSJI!

tak powiem dla sprostowania- kazdy h lvl praktycznie i to w wiekszosci nie w polsce ma prawie kazdego w dupie wiec nie wypowiadaj sie jak masz swojego 8lvlowca z p setem i ci polak konto ojebal metoda wejscia do gildi xD

Dzik Dzik Tadzik 05-08-2007 17:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arczeron (Post 1587409)
dziecko, mowiac polaczkow obrazasz mnie i ten kraj, rozumiesz? obrazasz wszystkich bioracych udzial w powstaniu i innych ktorzy gineli po to zeby taki chuj jak ty mogl teraz pisac swoje zdanie
nie podoba ci sie polska? TO WY*******AJ NA ZACHóD ALBO DO ROSJI!

tak powiem dla sprostowania- kazdy h lvl praktycznie i to w wiekszosci nie w polsce ma prawie kazdego w dupie wiec nie wypowiadaj sie jak masz swojego 8lvlowca z p setem i ci polak konto ojebal metoda wejscia do gildi xD

Przepraszam, ze sie brutalnie wtrace, ale czemu oceniasz to co on posiada skoro nie jestes o tym przekonany ? Rozumiem, ze komentujesz to co mozesz zobaczyc, czyli w tym przypadku to co napisal... Ale naprawde nie wiesz, co czlowiek po drugiej stronie osiagna/ma.

Demioh 05-08-2007 18:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bloker (Post 1586886)
Z jakiegos powodu moj poprzedni temat zostal zamkniety,
wiec zalozylem nowy.

Tak to jest gdy banda high lvli Polaczkow mysli,
ze maja high lv to moga miec kazdego w dupie.
I tak to sie konczy ;)

http://rapidshare.com/files/47071230/masakra.rec.html

Hmmmm.. bardzo mnie zaintrygowało stwierdzenie "ze maja high lvl to moga miec kazdego w dupie"... w twoich ustach to jest po prostu zwykła abstrakcja.. nie widziałem nigdy bardziej dwulicowego człowieka niż ty... nasza obecna gildia pomagała ci w każdej sytuacji.. jak nas prosiłeś, teraz twierdzisz ze mamy każdego w dupie ;) a teraz nie co że okradłeś nas z kasy to na dodatek dalej twierdzisz że to przez nas ta wojna..

Tif 05-08-2007 20:43

Może ktoś dać rehosta ? ;) Najlepiej na Tibicams bym prosił :p bb i z góry thx ;]

slashy 05-08-2007 22:39

dużo było zdrajców z polski w szwedzkiej gildi X(
no cóż nie każdy umie grać z honorem dołącza się do lepszej gildi bo boi się o własną dupe :p
i teraz żal mi dupe ściska jak taki zdrajca puszcza filmik i się podnieca wy*******aj do szwecji homofobie B)

Hamerpl 05-08-2007 23:17

Śmiesznie to wyglądało jak juz wiedział ze padnie polaczek to odrazu 2/3 on-line na vip liscie log out
xD

Murderer 05-08-2007 23:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez slashy (Post 1587863)
dużo było zdrajców z polski w szwedzkiej gildi X(
no cóż nie każdy umie grać z honorem dołącza się do lepszej gildi bo boi się o własną dupe :p
i teraz żal mi dupe ściska jak taki zdrajca puszcza filmik i się podnieca wy*******aj do szwecji homofobie B)

tos mnie teraz rozbawil. Po pierwsze to nie jest szwedzka gildia, wiekszosc zalozycieli to byli polacy. Nie byla to lepsza gildia, to od nas ludzie odchodzili, mielismy mniej czlonkow, mniejsza srednia lvla. Nie wiesz, nie odzywaj sie, ocen filmik a nie zachowanie osoby ktorej nie znasz, osoby o ktorej max slyszales od kumpla z podworka lub ktos z ari~ odpowiedzial ci laskawie ze nilo to chuj, zdrajca, pa, etc, itd.

Makaveli of Chaos 06-08-2007 03:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Murderer (Post 1588022)
tos mnie teraz rozbawil. Po pierwsze to nie jest szwedzka gildia, wiekszosc zalozycieli to byli polacy. Nie byla to lepsza gildia, to od nas ludzie odchodzili, mielismy mniej czlonkow, mniejsza srednia lvla. Nie wiesz, nie odzywaj sie, ocen filmik a nie zachowanie osoby ktorej nie znasz, osoby o ktorej max slyszales od kumpla z podworka lub ktos z ari~ odpowiedzial ci laskawie ze nilo to chuj, zdrajca, pa, etc, itd.

Dajcie spokoj chlopaki, to jest tylko gra.
Ja od jakiegos czasu zaczelem ta gre traktowac jako tylko gra i nic wiecej, a ta battelke mozna porownac z akcja w counter strike, dostalismy w dupe, byliscie lepsi, wygraliscie, ale to nie powod zeby odrazu skakac sobie do gardel. To nam tylko dalo do zrozumienia, ze trzeba was powazniej traktowac :] hehe

Makaveli

FTB_Matys 06-08-2007 09:34

@ up

Dokladnie

a tak btw to zajebiscie sie trzymales :P

Ramirez 06-08-2007 09:59

po prostu z drugiej strony zabrakło lidera, bo mortal sin wcale nie byli tacy rewelacyjni
ps. Gz maka z 20 osób cie ztrapowało a ty przeżyłeś:d

thoro 06-08-2007 10:28

Team "kolorowych", czyli tych niby lepszych wcale nie był taki dobry, co wiecej nie wiem jak mozna bylo z duzego trapa wypuscic kogokolwiek...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:17.