![]() |
Masakra na Pandorii
Z jakiegos powodu moj poprzedni temat zostal zamkniety,
wiec zalozylem nowy. Tak to jest gdy banda high lvli Polaczkow mysli, ze maja high lv to moga miec kazdego w dupie. I tak to sie konczy ;) http://rapidshare.com/files/47071230/masakra.rec.html |
Mógłby dać ktoś rehost na tibicams? Niestety na rapidshare ten filimik dopiero za 130 minut ściągne... :/
|
|
Niezła masakra i długa :p.
|
żal.pl:(:(:(:(:(
|
Takiej masakry na Pandorii już od dawna nie było. Ludzi z Mortal Sin było mniej, walczyli bez Thaldusa (199 ms), bez założyciela tematu i zarazem lidera Mortal~ Nilostan'a i bez kilku ludzi, których nie było online i mimo tego pogromili Aristocracy. Wielkie brawa i tylko tak dalej, jeszcze kilka takich akcji i czas ustalać paymenty dla niektórych.
|
No masakra w edron;o
|
Topic:
no taaak x) |
Piękny film siekają sie że aż miło :D POLECAM :)
|
dziecko, mowiac polaczkow obrazasz mnie i ten kraj, rozumiesz? obrazasz wszystkich bioracych udzial w powstaniu i innych ktorzy gineli po to zeby taki chuj jak ty mogl teraz pisac swoje zdanie
nie podoba ci sie polska? TO WY*******AJ NA ZACHóD ALBO DO ROSJI! tak powiem dla sprostowania- kazdy h lvl praktycznie i to w wiekszosci nie w polsce ma prawie kazdego w dupie wiec nie wypowiadaj sie jak masz swojego 8lvlowca z p setem i ci polak konto ojebal metoda wejscia do gildi xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
Hmmmm.. bardzo mnie zaintrygowało stwierdzenie "ze maja high lvl to moga miec kazdego w dupie"... w twoich ustach to jest po prostu zwykła abstrakcja.. nie widziałem nigdy bardziej dwulicowego człowieka niż ty... nasza obecna gildia pomagała ci w każdej sytuacji.. jak nas prosiłeś, teraz twierdzisz ze mamy każdego w dupie ;) a teraz nie co że okradłeś nas z kasy to na dodatek dalej twierdzisz że to przez nas ta wojna.. |
Może ktoś dać rehosta ? ;) Najlepiej na Tibicams bym prosił :p bb i z góry thx ;]
|
dużo było zdrajców z polski w szwedzkiej gildi X(
no cóż nie każdy umie grać z honorem dołącza się do lepszej gildi bo boi się o własną dupe :p i teraz żal mi dupe ściska jak taki zdrajca puszcza filmik i się podnieca wy*******aj do szwecji homofobie B) |
Śmiesznie to wyglądało jak juz wiedział ze padnie polaczek to odrazu 2/3 on-line na vip liscie log out
xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
Dajcie spokoj chlopaki, to jest tylko gra. Ja od jakiegos czasu zaczelem ta gre traktowac jako tylko gra i nic wiecej, a ta battelke mozna porownac z akcja w counter strike, dostalismy w dupe, byliscie lepsi, wygraliscie, ale to nie powod zeby odrazu skakac sobie do gardel. To nam tylko dalo do zrozumienia, ze trzeba was powazniej traktowac :] hehe Makaveli |
@ up
Dokladnie a tak btw to zajebiscie sie trzymales :P |
po prostu z drugiej strony zabrakło lidera, bo mortal sin wcale nie byli tacy rewelacyjni
ps. Gz maka z 20 osób cie ztrapowało a ty przeżyłeś:d |
Team "kolorowych", czyli tych niby lepszych wcale nie był taki dobry, co wiecej nie wiem jak mozna bylo z duzego trapa wypuscic kogokolwiek...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:17. |