![]() |
Ucieczka przed GS'em
Mowia ze przed GS'em na 24+ lv mozna juz spokojnie uciec.. Ja dzisiaj probowalem uciec na 26 lvl... Na prostej drodze nie dalem rady, GS biegal na rowni ze mna.. W karzakach spanikowalem i GS mnie dopadl... I chcem powiedziec mlodym graczom przed 30lv'em zeby uwazali na PoH jezeli nie potrafia sie sprawnie przedzierac miedzy krzakami i gubic w ten sposob GS'a...
P.S: Nie patrzecie na ortografie :P |
Jak mnie pamiec nie myli postac na 28 lvl jest szybsza od gs .
|
Fanfi:
Znacznie za wysoki ten lvl podales. Na prostej gs nie jest w stanie dogonic 20 lvl postaci, ktora gra bez lagow. Ostatnio lurowal mi kumpel gski. nic w tym dziwnego. Tylko ze kumpel ma 17 lvl :P Calkiem dobrze szlo. |
za ile sprzedasz ja??
|
Wiem, że na 24 levelu bez lagów da się trzymać gsa na dystans. Dzisiaj na 25 lev zabiłem gsa, a uciekałem na lagach i udawało mi się uciec. Chwilami zacinałem się co prawda, ale ogólnie to bez problemu mogłem się anwet czasem zatrzymać i oddać porządny strzał :)
|
NIe mam pojecia jak am sie to udalo... Ja zginolem na 26lv, 0 lagow prawei pusty server... A do tego probowalem uciec po prostej i nie moglem ... Gs jak juz wczesniej mowilem... Biegl rowno ze mna...
|
Może nie wiecie, ale szybkośc zależy od dwóch rzeczy:
Profesja (Paladin naj, Knight średnio, Druid i Mag wolny) Lvl no i jeszcze są środki dopingowe (TimeRing, Boh, czary) więc Pal już na niskim lvl może uciec GS, a mag raczej nie |
Jeszcze zalerzy od komputera nasza predkosc, ostatnio prubowalismy sie scigac z bratem (ja druid 25lvl w boh, on knight 33).
Ja Celeron 633 Brat Pentium 1.8 Kazdy na swoim kompie to zostalem z tylu, zmiana komputerow i ja zostawiam go z tylu :) Pozniej zmniejszylem ustawienia grafiki u siebie na minimum (tak ze mapa + paski zdrowia byly na 70% wysokosci ekranu :) ), i tym razem w wyscigu bylem prawie rowno z nim. Na GS zeby w miare spokojnie (tzn z rezerwa jak by ktos nas prubowal blokowac albo jak drugi potwor wyskoczy) to trzeba miec ok 30 poziomu paladynem. Tak, tak wiem ze mozna na nizszym, ale mowie o bezpiecznym + oplacalnym sposobie a nie liczenie na to ze jakims cudem sie nam miedzy krzakami uda przejsc albo wpasc do temple. |
jak niemasz laga to na 24lvl jestes szybszy
|
Ostatnio gdy chodze na PoH to czesto widze kolesi co maja 26 i biegaja loozem z gsem. A czasmi widze kolesi (2) jeden na 17 drugi na 19 i daja sobie rade bez problemow! 8)
|
:D
A ja sie mialem wybrac na GS na 20 levelu teraz po przeczytaniu pojde z knightem na Gs i ja ulepsze swoje skiel
|
Ejj a jak sie biegnie bez zatrzymania to sie tesh strzala czy trzeba sie zatrzymac ??
|
Strzelasz zawsze, możesz być odrócony albo biec. Nie może tylko być zadnej sciany (ale mozna strzelac przez fieldy i meble)
|
Hmmm musze sprobować zablokować gs kiedyś
|
hymm a skile !??
Mówimy tutaj o levelach ale jakie trzeba miec skile zeby pójść na Gs-a ??? oczywiście chodzi mi o Palka ??
|
Cytuj:
|
thx
aha dziękuje ;-)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:36. |