![]() |
Barbarzncy...
Czy 52 knight ze skilami 75\73 (wiem, że beznadziejne) z eq bdb da radę expić na barbarzyńcach ? Czy są tam takie hard sytuacje, że trzeba się natychmiast uhać ? Ile wziąść mf,uh na 2h? One handed +mms (nie wiem jaki one handed jest na tym lvl, bs?) czy Dragon Slayer ?
|
@Up
Lepiej Ci chyba będzie one-handed+mms, zwróci się. A weź tak 5 bp of mf, 2-3 bp of uh, napewno nie zużyjesz całości w 2h, ale lepiej zawsze mieć zapas. |
Ja bym radzil abys na poczatku poszedl na jakies mniejszy camp zobaczyc co i jak. Wez 1handed; na malych campach uhy nie powinny isc.
@down http://tibia.pl/earth.php?x=32138&y=31324&z=7&q=18 na ten @Maciej~~ Jest ich tam dosc sporo. Wiekszosc na wyzszym pietrze na schodach. |
Cytuj:
|
@Songo
Ale jest ich tam wystarczająco dużo aby sprawdzić jakie hity zadają? Bo jak mają być 3, to nawet nie odczuje prawdziwego ataku :/ Są tam jakieś schody. Wchodzić do góry ? |
Na barbach można expić praktycznie od 35 lvl ze skilami 70+ ale 1 handed broń + tarcza. Najlepiej na tym mniejszym obozie. waste jest niewielki i zawsze jak tam ide to mi się zwraca... polecam barby właśnie do 60 lvl ten mniejszy obozik, a jak juz będzie się tam śmigać wszystkie placówki, można juz spróbować na większym.
pozdro |
Cytuj:
|
Też mam knighta, 56 lvl. Kurwa poszedłem spróbować iść na barbariany, o boże człowieku, manasy i uhy to 5 sekund i niema, ja tam ide dopiero na 65 lvlu + i jakieś DSM.
|
|
@up
thx ,... Ziom xS |
wie ktos moze gdzie znajduje sie Mail Box (na tym duzym , i na innych tez chociaz bardziej to mnie duzy interesuje)
|
Nie ma tam mail boxów. Jedyna możliwość to wynoszenie lootbaga przez lodowiec.
Cytuj:
|
Proszę o usunięcie posta.
|
:)Ah.... Mam Jeszcze Jedno pytanie do Was . Czy napiszecie mi dokladne poloznie npc (tym który przewozi na Camp) I jak tam dojsc z mapka ... prosze... was.. ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:32. |