![]() |
Kupowane runy
Glosujcie w sondzie jakie runki najczesciej kupujecie. I napiszcie dlaczego te:]
|
A gdzie sa uhy i ihy?? Ja najczesciej wlasnie uhy kupuje ;p
|
Ih'y i Uh'y sa raczej oczywiste sa do leczenie wiec sa uzywane bo bez nich szybko by sie ginelo:p A po za tym chodzi mi o czary ofensywne.
|
A po co w ogóle taki temat?
|
Czemu nie ma opcji "robię je sam" ?
Zaznaczyłem ostatnią odpowiedź, bo jak potrzebuje run na hunty, to je robie wczesniej... Btw. głupi temat;< |
A gdzie runy soulfire, paralyze i desintegrete?! To najpotrzebniejsze z run!
|
Chodzilo mi ktore z tych runek kupujecie. Co do opcji "Robie je sam" nie wpadlem na to :).
Jak lubicie odpowiadac ciagle jakie runy najlepiej sie sprzedaje to mozecie:D. Ale mozna tez wejsc tu i zobaczyc jakie sa najczesciej kupowane. Jak chcecie mozecie ten temat usunac, ale jak bede mial wiekszy lvl to zaloze nowy temat jakie runki oplaca sie robic:p ps: Jak nie ma jakies opcji to mozecie normalnie w poscie napisac, potem to sie zbierze do kupy. |
Runy
Na moim levelu najczęściej kupuje hmmy, gdyż to ich używam na huntach (dragon lordy np.)
;p |
:)
Temat taki sobie :
- nie ma run leczących, a w głównym pierwszym poście nie napisałeś, że chodzi o atakujące. - brakuje paru opcji w ankiecie. Temat : Moim zdaniem runy w sklepie to bardzo duże udogodnienie dla każdej profesji, ponieważ wcześniej godzinami stało się pod depo i kupowało potrzebne runy a teraz cyk, cyk i są. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:15. |