![]() |
Hydra Hunt (ale jak?)
Wiec, chcialbym isc na Hydry na serwie non-pvp mam blokera (narazie blokowal mi tylko Banshee) i chce zobaczyc czy mozna mu ufac!
Wiec prosze was o droge (ss czy cos innego) do MALUTKIEGO SPAWNU moze byc 10 hydr a ale TYLKO JEDNA na RAZ. Co mam wziac (sorcer lvl 39). Moze macie sposoby na sprawdzenie blokera czy jest udczciwy to podajcie ^^. Z gory dziekuje!!:) PS. Jestem nowy szukalem ale nic nie znalazlem... |
My huncimy hydry tak:
Ms Sio Ek ms i sio stawiaja po 2 dsy luruje do konta blocza hydre knight bije na 3 dzieki temu dostaje expa. gdy sie przerzuci to exeta res <<NIE VISOWAC HYDRY BO WASTE>> Mozecie dodatkowo bic z wanda podzial loota jest zazywaczaj taki : na 3 + dla druida od knighta za sio Tyle GL Ps hydry sa skape i nie liczcie na loot jak spadnie to sie cieszcie |
E tam skape ;P
Hydry wcale nie sa skape ;P
zawsze kiedy bylem loot byl "syty" |
I Zawsze Utamo Vita!!!!!!!!!!;)
|
Cytuj:
@down: JA blokowałem, więc znam loot b. dobrze ; ). Gram knightem, dane w profilu nieaktualne. Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
^up: Lot zalezy od blokera (czy jest 'udcziwy' i pokaze, czy was ojebie) i od szczescia... Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
PS. Masz moze mapke czy cos takiego do malego spawnu ?? I jak sprawdzic czy bloker to nie Thief i Player bloker?! |
>,,<
@2up
Eee pisze ze nie bylo bo nic nie bylo >,< To podaj mapke do NAJMNIEJSZEGO spawny please ^_^' |
Cytuj:
Najmniejszy spawn od drabinki w dziurze, 1 hydra lol -.^. Na serio idz od drabinki > i przy scianie ciagle na polnoc... |
Powiem i dodam do tego ze resp zeby zajac trzeba wbic zaraz po resie pozeniej to juz mozna odpuscic
|
Cytuj:
|
Utamo vita potrzebna i to jak. Mój kumpel 48 sork, był przekonany że świetnia się uha, chwila nie uwagi i temple :/. Zawsze lepiej mieć utame na wszelki wypadek. Może i stracisz trochę many ale może ci to uratować życie :)
|
@Dawid
Tak.....niestety masz tu dobry przekład deda bez utamy zresztą ja tez. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:47. |