![]() |
Knight-Bron-Update
Otuz postanowilem zrobic nowego knighta stary zostal hackniety i zastanawiam sie w jaka bron isc zeby nie zalowac wiadomo po update wiele sie zmienilo i dlatego zamieszczam ten temat na forum. Lotnolem niedawno dragonbone staffa ma wedlug mnie dosc dobre staty wiec czemu by nie pujsc w cluby ale w sumie potem na wyzszym lvl gdybym walczyl swordem to jest mistic blade/ sov / ave itp wiec co wybrac? co wedlug was najbardziej sie oplaca po update, czekam na szybkie odpowiedzi i pozdrawiam :)
|
Według Mnie ---------------aaaaaaaaaaaaaaxxxxxxxxxxxxxeeeeeeeeeeeeeee
|
Miecze mogłyby być dobre, bo mają podobny kształt do przecinków. Szczególnie te zagięte, jednosieczne. A to mogłoby wplynąć na poprawne użycie znaków interpunkcyjnych w twoich postach. ;>
Mogłoby. Cóż, buławy nadal są w tyle w porównaniu z mieczami i toporami(chociażby pokazują to nagrody z Areny-każda z buław ma niższą obronę; może nie stanowi to aż takiej wielkiej róznicy, ale ta różnica jednak jest). A jeśli miałbym teraz wybierać między mieczami i toporami to... cóż... przyjrzałbym się, które według mnie ładniej wyglądają. :P Wiele z tych nowych mieczy ma dziwny wygląd. Nie podoba mi się to (za) szerokie ostrze.../Blacksteel Sword, Dragon Slayer, Demonrage Sword, Haunted Blade/... Topory wyglądają lepiej, jak dla mnie. No i buławy są też okej. Ogólnie są wporzo, jednak osobiście nie chciałbym walczyć ani bronią smoczą(nie bardzo przepadam za smokami;))-Dragon Hammer, Dragonbone Staff, typowo żeńską-Diamond Sceptre, Lunar Staff, orczą-Orcish Maul lub mającą bliski związek z kolorem niebieskim-Sapphire Hammer, mimo że ich wygląd jest raczej niezły. Ale to już kwestia upodobań. :] No ale też są brzydale. :P Spiked Squelcher, Cranial Basher czy Chaos Mace. Albo rzuć kością do gry. :P |
Cytuj:
Temat do zamkniecia. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:02. |