Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Magic level (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=14298)

matron 15-10-2004 17:59

Magic level

Użyłem opcji SZUKAJ.Przejżałem całe foro (to, o mainie i rooku) i nic nie znalazłem.Widziałem także linki do jakichś żekomych poradników, które nie istniały, bądź zotały skasowane.Proszę o pomoc.mam druida 8 lv 1 m lv i nie wiem jak szybko i skutezcnie trenić lv i m lv.Jeśli ktoś byłby zainteresowany tym topicem i byłby uprzejmy mi pomóc (bez musu) może mi napisać mini - poradnik, bądź dać link do niego.

voolygar 15-10-2004 18:12

zryty koles jestes 2 identyczne tematy zamiesciles:> w mainland i w tajemnice rookgardu co za spam i glupota

matron 15-10-2004 19:18

Wiem, że dwa razy, ale tamten był w złym miejscu...

Artuditu 15-10-2004 19:24

Nom ciutek przesadziłeś.

@Topic

Idź na roty a jak za silne to męcz narazie trolle a co do mlvlu to kup mfy (mana fluidy) jak chcesz szybko zdobyć mlvl a jak nie to poprostu expuj i rób jakieś utevo luxy :).

Magus 17-10-2004 07:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez matron
Wiem, że dwa razy, ale tamten był w złym miejscu...

To sie <cenzura> czeka az mod przeniesie. Po cholere piszesz 2 takie same?? Utrudniasz nam tym prace i dodatkowo denerwujesz. Nie rob tego wiecej.

@Topic
Aby trenowac level trzeba expic, czyli zabijac potworki - niesamowite prawda?
Aby trenowac magic level trzeba spalac mane - obojetnie jakim czarem, po prostu rob to kiedy tylko mozesz. A wogole to odsylam Cie do dzialu potwory gdzie masz przyklejony, "nie istniejacy poradnik" odnosnie gry magiczna postacia.
Ars magica - oto link do niego w razie gdybys nadal nie potrafil sam sobie poradzic.

Aureliunkunfun 15-11-2004 16:05

ja ci cos doradze co do tego m lvlu najlepiej sobie kup (jesli jestes druidem)
Exevo pan czyli create food . i tak czaruj i zjadaj to co wyczarujesz nie bedziesz glodny i caly czas bedzie ci odrastac mana i roz tak do 3 m lvl potem zrob jak bedziesz miec 3 m lvl 10 lvl i rob hmmy i na tych hmmach bij m lvl a jak bedziesz miec caly bp to najlepiej sprzedawaj i bedziesz miec forse na blanki i na nowe czary . I to wszystko z mojej strony :D 8o :] B) ;) :p :) :evul:

Transparent Ghost 17-11-2004 12:46

Mlvl względem do Lvl według mnie powinien być do 50lvl wyższy lub równy, więc radze ci robić runy, spalać manne i łowic rybki :P asz nabijesz 20mlvl.

slonik 17-11-2004 14:22

hehe jestem drudkiem i mam 15lvlek i 28mlvlek i moim zdaniem naj lepiej zrobić jeden BP OF UH sprzedać (na harmoni to jest 2,2k a na innyh hyba czasem 2,5k słyszałem) noi sprzedajesz ten BP i sobie kupujesz bp czystyh runek :) i bp of mana fluid i robisz na mfah uhy oczywiscie mfkuw ci na calutki bp nie starczy :( ale ja robie na bp mana fluidów 3 rząntki więc tak bp of mana fluid i bp runek czystych i heja z tym mlvlkiem
p.s ee zrobione bp sprzedajemy i postempujemy tak samo aż osiągniemy upragniony MLVL :)
a tak to możesz zrobić sobie takie coś

8lvl-1mlvl
11lvl-11mlvl(drutki robią tedy Uhy przypominam tylko)
15lvl-30mlvl(co prawda magowie ;) mogą robić SD od 25mlvlka hyba ale 30mlvlek przydaje sie do lepszyh hituw z runek)
20lvl-40mlvl(teras to siepiemy jak ja cie niemoge :P )
30lvl-40mlvl(hmm może też byc 45mlvl jak kto woli)
40lvl-45mlv(tu jusz lepiej mieć taki mlvlek)
50lvl-50mlvl(teras mlvlek nie bendzie nam raczej tak szypko skakac :( :()
:)

Mateusz the vampire 18-07-2006 14:23

mam pytanie a takie coś może być 21 lvl 27 mlvl?

~troyan~ 18-07-2006 15:34

gratz odswierzenia tematu sprzed 2 lat
a co do tematu to wystarczy narazie :P i tak runek nieuzywasz

lajtn 18-07-2006 15:43

n/c

Temat ma prawie 2 lata.

Peter of Refugia 18-07-2006 19:33

OMG po co jełopy odświeżacie tematy z roku 2004 a z tego co wiem mamy 2006 ! omg to co zwykle do tego kto odświeżył : G-R-A-T-Z <~~U Noob~~>

Poldinho'Almighty 23-07-2006 01:39

Myśle że najlepsze nabijanie mlvlu jest na paccu wraz z uzywaniem exori vis Blackwater vampy polecam. Naturalnie pacc = robienie run. Natomiast na faccu hummmm. tu sprawy imają sięinaczej myśle ze gdzy masz 100 souli rób runy zawsze do 0. A także dobrym sposobem sorcem jest np . d lair z dsami i od czasu do czasu mort hury niezly exp , mlvl leci kasa racxzej sie zwraca zalezy od szczęścia :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:22.