![]() |
Imie dal dziewczyny
Ma ktos pomysla na 'zenskie' imie do Tibii ?? :D
|
Ja mam kilka oto one:
Lady Hardkorowinka Umcu Umcu Wyjadaczka :) |
Ja myślę, że bardzo miłe imię to by było Xena :P A nad innymi nie chcę myśleć. A co? Chcesz sobie zrobić żeńską postać? ;)
|
To proste, bierzesz swoją normalną (męską oczywiście :D) xywę i odmieniasz przez rodzaje (nawet jak brzmi nie po polsku to robisz to na chama :D). I masz! :))
PS Na moim przykładzie wyszłoby Owocówna albo Owoc-owa :P :P :P |
mozesz skozystac z kreatora imion(tam na pewno cos znajdziesz)
|
nie nie chce grac zenska postacia...to dla kogos :P
a z edytora korzystalem i znalazlem po godzienie :P |
nie lubie tego :P wkurza mnie jak facet się przebiera za dziewczynę, poznałem raz fajną no i ją lubiłęm i kuźwa dowiedizałem się po tygodniu, że to chłopak :D:D:D:D To aż brzydzi ale jak b00b nie wie że female to babka a male to facet to cóż się dziwić =P (tak było w przypadku mojego kumpla)
|
Cytuj:
|
Propozycje imion:
#Tessa #Valkiria #Szynszymora #Roxana #Szecherezada Fajne imiona nie? |
ALBO ODMIEN NAZWISKO "KOPAGOWA" CO CI WYJDZIE ? KOPAGÓWNA MUAHAHAHAHA
albo cos ze statków POLIPROPYLENOWA(lina) - POLIPROPYLENÓWKA POLIESTROWA (LINA) - POLIESTRWKA albo SZAKLA albo WODNICA DZIBÓWKA KOTWICA SZALUPA BOWTHRUSTERKA STERNICZKA :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D i jak ? Przepraszam DOBO juz nic takiego nie napisze ale akurat mi to do glowy przyszlo a z Tbibia.gery skonxczylem bo mnie tam ludzie denerwowali i nigdy bana nie dostalem |
Cytuj:
Chyba nie chciałbyś skończyć jak na gery.pl? |
możesz wziąc imię jakiejś kobiety ze świetnego komiksu pod tytułem Thorgal:
Aaricia Solveig Vlana Kriss de Valnor Louve Shaniah Slivia Bezimienna Bogini:P Strażniczka Kluczy:P |
no chociazby NAWIGATORKA :D
ALEGORIA NIVIDA :D a w edytorze znalazlem imie "KUTASLAW" heheh ENNINA DOLENA HERMIONA |
Mnie sie podoba imie Xena ale bylo zajete wiec jestem Ksiezniczka Xena.
Co do imion dla kolesiowki fajnie brzmi Storm :) |
Moje propozycje są takie mi się podobają bo je znam:
*Marika *Joanna *Ania *Sandra *Dominika *Marta :] :] :] :] :D |
Hmmm moje propozycje:
Sharon Atlantis Deja Ariel Goldina Zellena Nie wiem im dale j w las tym gorsze:)) |
Najładniejsze to moim zdaniem "Small Witch" ale już zajęte heh :)
|
Cytuj:
...sesajka albo sesajówna Co jeszcze morze być? powiedzcie mi |
Cytuj:
albo po prostu ... sasanka :) |
Hehe
Moze ta kobieta powinna sie nazywac "Mis Beneluca" to taki pzystojne name sam bym sie wziol tylko za puzno je wymyslilem :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:37. |