![]() |
Tibia.pl ma pozdrowienia od CMa! ;)
CM chyba chcial z noobkami pogadac :p
Screen z pozdrowieniami od CMa: http://i195.photobucket.com/albums/z...Luukas0014.jpg |
No dobra, ale co z tego?
|
ten 29 lvl rox xD
:cup::cup::cup::cup::cup:plissss free items gm :cup::cup::cup::cup::cup: @edit co to takie pomaranczowe pod platynkami? |
@up
Lion Trophy ;p @topic Najlepszy ten gość co o free itemsy prosił :D Szkoda, że mnie tam nie było xD |
Cytuj:
Lion Trophy z Huntera |
ten cm powinien zrobic sobie kilka sdkow i wjebac w tego 29lvla combo xD
ss rox :cup::cup::cup: |
gosciu jest super :p pliss free items GM :D Pozdro Lukass też jestem z Harmoni
|
Widać od razu, że to Thais...
|
Cytuj:
Widać od razu, że to Harmonia... :O |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Down Ta.... |
Cytuj:
|
Moge wam nastrzelac pałą po twarzach za spamowanie o dotykaniu sie dzieci poniżej 13 lat? :>
Topic: czyżby polski cm?;p |
Cytuj:
Ale tak powaznie to skoro CM dal pozdrowienia dla Tibi.pl to: 1. To polak 2. Ktos go poprostu poprosil;) 3.Inna wersja xD Pozdrawiam:) @edit Przepraszam za spam;) |
"Sliming"? Co to znaczy plx?
|
nie chce się czepiać...
slime: 1 szlam 2 muł 3 zawiesina 4 śluz 5 namulać 6 zamulać 7 śluz 8 pokryć śluzem sliming to czas teraźniejszy, dodaje się -ing, odcina -e wg.mnie od tego to pochodzi :) |
@up: xDDD hah
@topic: W sumie nic specjalnego. |
Hhahaha Smile to usmiech wiec moze jednak cos w tym stylu?
Btw: Niekluccie sie... Btw2: Widze modka w temacie, moze jednak go niezamkniesz? ;) @Kup.Se.Musk gZ to Thais ;) @Arcymag Chyba niemusisz nikogo bic :) |
HaH najlepszy dla mnie to ten co gada :
paczczie ... Ja nie rozumiem ludzi, którzy mogą tak łamać polszczyznę ;/ Oczywiście nie mieszam w to dyslektyków. |
@UP
No racja, nawet sie temu nieprzyjzalem ;) Faktycznie takich ludzi jak on na Tibia jest coraz wiecej :( @Topic Niesadze by byl to polski CM,All mowili Smile to on tez powiedzial ;) A ze all byli polakami to dodal Tibia PL. Btw: Zaraz wrzuce kilka nowych fotek, bedzie sie z czego posmiac :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:19. |