![]() |
197 rp by noob chars(elysia)
|
ja to w ogóle nie rozumiem expienia na dragach tam:| zero szans ucieczki w wypadku zgranej grupy.
@down mówie ogólnie:D wszędzie takich kozaków leją, na każdym serwerze pvp |
Cytuj:
i noob charami zajebalismy juz z 5 osob od nich z guild i 10+ osob co robilo pa na polakach |
Elaro macie filmik jak Kafes pada ?
|
ooooOOoooooo....suuper; ) potem padliscie?
róbcie wiecej takich akcji i nie dajcie sie ; ) pzdr. |
Totalny Ownage xD!!!! Nie mial zbytnio szans, nie mial jak uciekac :| 10+ na 1? :P
|
Pieknie ;)
btw 15:53 Kapitan Pllaneta [17]: Ziemia! Ogien! Powietrze! Woda! Serce! PO POŁACZENIU WASZYCH MOCY! POWSTAEŁEM JA! KAPITAN PLLANETA |
Nice Nice ^.-
To Na razie best Frag? ;ooooo |
Niesamocie :) jak Wy sobie radzicie tam ;) świetny film i lepszy frag Gratz!... maxymalna sieka ;):cup:
|
Ja na jego miejscu bym rzucal firebombe i chodzil gora dol, a jak juz bym nie mial to na sam dol i lal z assassin starow w kolesia co blokuje.
|
Cytuj:
|
Gratz! Teraz już tylko pare kroków i Arioc leży. Powodzenia!
|
Naprawdę pokazaliście klasę zabijając tyle osób i takie poziomy. Z wami nikt nie ma szans. Róbcie więcej filmów!
|
Cytuj:
Moze pger Tras? a tak btw moglibyscie ubic jape darklighta i gekkekosa bo to tez asslickerzy..... |
omgy omgy omgy
Najs xD Niemialem jescze takiej sytuacji ze ktos po mnie noobami wpadl, dlatego mysle ze ten pal sie troche noobowato zachowal i mogl tymi ass starami jeb*c ile sil :p |
Cytuj:
Imo mógł ich po jednym próbować wytłuc, przecież tam noobki 20 lvle się kręciły ;; Combo było zgrane, nie wnikam jak :P |
super filmik troche ciota z tego pala ale gratuluje chlopaki
btw Kapitan Planeta Rox :> |
Cytuj:
|
pieknie przygotowane xd ale ten 197 znoobil ...
|
Banda noobowatych low lvl na combo bocie. _/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:42. |