![]() |
tarpit -3 by 25 paladin
http://rapidshare.com/files/47784843/tarpit.rec
Filmik pokazuje 25 RP expiącego na tarpicie -3 bez żadnego waste. Filmik może się przydać osobą które słyszały o tym respie, ale nie wiedzą kiedy zacząć i jak expić. PS. Z następnego vampa po zakończeniu nagrywania poleciał vampire shield :cup: |
Wielkie dzięki... właśnie takiego filmiku potrzebowałem ..... Filmik może za specialny nie jest ale moze poslużyc w formie tutorialu
|
Rehost plax
|
gdzie ta balansacja?
|
@Raditz Saiya-jin
dokladnie, jak expilem okolo ~80 lvla tam przed update mialem waste, a taki 25 pall ..... |
To jest poprostu przegiecie paly ...
dobrze ze chodziaz na necro mial waste ;p HUAHUAHAHAU btw. fajny balans :> Panie, panowie przeszkadzało wam to ze druid lub sorcerer expi szybciej od waszych knightow? mysle ze tak ale to nie powod zeby go osłabiac -.- według mnie druidzi i magowie powwinni byc tak samo silni jak przed up date ! :o |
hehe nie macie co się moczyć...on przez większy czas filmu miał 260hp, a Vampom zdarza się walić takie combo, nie mówiąc już o respieniu się za plecami mummi czy innych mobów. Anyway na tym levelu mimo tej calej balansacji to duże ryzyko. Tyle
@Honusu to się nazywa słaby resp |
Proszę o rehosta ;P.
|
Cytuj:
Wiec ryzyko jest minimalne, no chyba ze nie umiesz grac albo masz straszne lagi ale w obydwu przypadkach nieidzie sie expic w takie miejsca jak to. Tyle ;) |
rehost plx :(
|
rehost pls;]
|
|
Tja, please rehost na coś innego :P
|
@2x up
Dzięki Ci :* @film ~60 min i lvl xD No ładnie ładnie ;] Gratz ! :D |
@2xup jak ci mój serwer nie pasuje to korzystaj z rapida
|
Dajcie rehosta.. może niektórzy mają limit na rapidzie...;(;(;(
|
masakra, ten koleś ma tam 40k/h przynajmniej... przy czym cłego expa nie ma 300k!
|
@2xup załóż sobie okulary:
Cytuj:
|
Teraz po update palków się namnożyło jak grzybów po deszczu, a jak ciężko było znaleźć pala na deserta, pamiętacie? Teraz druta ze świeczką szukać...
@film spoko, ja bym dygał z dwoma vampami na ogonie, szybki exp ale niech się mały freez albo lag przytrafi i możesz się pozbyć boszków ^^, jakbyś trochę dista potrenował np. do 65/70 to byś jeszcze więcej wyciągał. Jak pomyśle, jak ja kombinowałem 38 ED z ds'ami, aż żal dupę ściska ;s |
Dzisiaj znowu expiłem na tarpit -3 i wbiłem 3 lvl=100k expa w 3h. Teraz mam 30 lvl już. Jestem jakieś 30k na plusie po tych dwóch expach. Sam przeżuciłem się z 41 msa na pala i tylko dlatego, że sorciem nic nie mogłem zarobić, a nienawidze robić run. Sorciem po upie miałem takiego samego expa na tarpicie z samym WOIem, ale 0 zysku albo waste i śmieszne są wypowiedzi 30, nawet 50 sorców, że ich update pogorszył bo mi hity prawie w ogóle się nie zmieniły, tylko paladynów i najtów ogromnie polepszyli dlatego jest taka różnica. Nie uważam tego update za udany, bo znowu jedna lub dwie profesje góruje nad innymi.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:12. |