![]() |
Prośba.
Kiedyś na forum widziałem poradnik o treningu na slimach (czyt. miejscach na trening). Szukałem i niestety nic nie znalazłem. Jeśli ktoś ma link, poprosiłbym o niego. ; )
Emcess. |
Bring
Up My Post. Odświeżam. |
I potrzebujesz do tego poradnik? Trochę byś pomyślał to byś znalazł pełno miejsc, anie nabijał posty. Zobacz np. Ghostland na południu respi się Slime. W kanałach Carlin też, w Thais w podziemiach świątyni, w AB w kopalniach Trolli to samo, a już o kopalniach w Kazo nie mówiąc bo pełno tam tego. Wystarczy troche pomyśleć, znaleźć resp i dobrze się ustawić...
|
up: on pytał miejscówke do trenienia, a nie do rzadkiego respu slime -.-
na pacc area możesz spróbowac w tombach, ale tam nie bardzo jest się jak ustawić :/ |
To nie są wcale rzadkie miejsca respu Slima bo jeśli chodzi o ludzi z FACC to m.in. treni się w tych miejscach najczęściej. Zresztą co za różnica czy resp jest rzadki czy nie jak Slima potrzebujesz tylko jednego.
|
Do tego czasu treniłem tylko na jednej miejscówce. Skąd mam niby wiedzieć, gdzie jest slime w Ghostlandzie? ; ooo
A poradnika szukam, kiedyś go widziałem i były tam ssy itd.. Emcess. |
Mapa respawnu na tibia.pl szukasz Ghostlandu i już wiesz gdzie jest Slime przyjacielu :)
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:08. |