![]() |
Pacc za sms.
Witam, czy ktoś dostał pacc z tibia.pl i ile na niego czekał, bo Bosal non stop się tłumaczy że system cipsoftu nawala, po tym jak to napisał kupili pacc dla osoby która wygrała go 1.07.2007, osoby z losowania 2.07.2007(minął tydzien od kiedy 01.07 dostał pacc) do tej pory nie dostały:) Ahh te systemy kupują jednym drugim już nie kto ich wie. A więc jak wnioskujecie z tego to oni robią nas w h... choć nie wiem co to im da, przeboleje przeczekam te 90 dni ale potem to się w sądzie spotkamy bo screeny mam. Aha jeśli macie pieniądze to nie radze wysyłać na to sms, lepiej se odrazu kupić pacc, mniej nerwów.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A co do sądu to taka aluzja bo coraz bardziej się opier... i wkońcu dojdzie do tego że będą zapominać o starych paccach, jak to z nagrodami w innym serwisie było, osoba za to że jej nagród nie przesłano podjeła odpowiednie środki prawne :). |
Cytuj:
|
Jeżeli mają 90 dni na wysłanie nagrody, to nie drzyj ryja. Trafiło, że akurat teraz CipSoft ma problemy z systemem... To nie jest wina organizatorów konkursu sms.
A co do tego screena, to mnie BARDZO rozbawiłeś. |
Cytuj:
|
@up,
Bez wycieczek do żydów xP @topic, Kolejny na tropie wielkiego przekrętu władz. Tyle można powiedzieć. BTW Nie idź oddać krwi, bo Ci wstrzykną chip i będą o Tobie wiedzieli wszystko! Taka zmowa Interpolu! @down, Tak się składa, że nie podzielam opinii rodziców pod każdym względem. A o wojsku wiem więcej niż wielu osobom by się śniło. |
Cytuj:
|
Nie rób z siebie takiego dorosłego.
Nie jest winą bosala, że system nawala. Co więcej, nie mamy ani tyciej zniżki na pacce z powodu bycia w projekcie supportu. Jak system nie ruszy, to wyżej rzyci nie podskoczysz, a my tu, w Polsce, możemy się na wzajem sądzić, wyzywać i oskarżać, wszystko na daremnie. |
Niestety tak jest z tym CipSoftem, ale mam zapewnienia, że od momentu integracji nowego systemu będzie to 48h, do końca tygodnia powinno być ok.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:23. |