![]() |
Zyczenia dla Dromowładnego
Dzisiaj są 21 urodziny naszego Dr.omka.
Wiem że jest temat życzenia itp ale dla droma trza nowego tematu! Złóżcie mu życzenia ludzie! Drogi dromku! Obyś wiele lasek miał w domku. Oby ci kasy z pacców nie było mało. Bo by się forum płaczem zalało. Niech zdrowie ci dopisuje. Bo ci życzenia wypisuje. Banuj noobów dzień i noc. Bo to twoja wielka moc. Nie bój się jeżeli na forum będą jakieś odpadki. Bo i tak będziesz mieć jędrne pośladki. Prowadź forum fanów tibii. To na zabójstwa będziesz miał alibi. Tego wszystkiego życzył ci Malkowicz. |
Wszystkiego najlepszego dla naszego wielbłądnego admina Dr.Omadera ;]
|
Wsystkiego najlepsego dla droma
i fsystkih inyh Ukryty tekst:
|
Drogi Bartoszu w dniu kolejnych urodzin pomysł o tym,że to nie minął kolejny rok,ale jak wiele w tym czasie osiągnąłeś i ile przyniósł Ci radości i nowych pięknych doznań!.
Niech same sukcesy które są Twoim dziełem przychodzą Ci z jeszcze większą łatwością, bądź nadal taki życzliwy i otwarty do zjednania sobie jeszcze większej ilości przyjaciół. Bądź zawsze zdrów, pełny werwy i entuzjazmu. Czuj się zawsze szczęśliwy i spełniony. I kochaj jeszcze mocniej (jeśli to możliwe):) Chwytaj każdą chwilę z uśmiechem na twarzy :D Twoja kochana Marzenka |
Wszystkiego najdromjejszego....>.<
|
Wszystkiego najlepszego Wiel-Errorze.
|
Życzę Ci, abyś sprzedał jeszcze więcej PACC'ów niż wcześniej. Po co? Abyś kupił vill'e swej Lady. W dodatku wszystkiego naj i żeby Ci w garbach wody nie zabrakło.
|
Drom,
Mało się znamy, ale wiem czego pragniesz. Chcesz żebym wpadł i zatańczył jak Timberlake. Niestety teraz nie mogę. Jak będę na Strachowicach, to się zgłoszę i odstawię "Sexyback". "If u see Drom on the floor, u'll be dancin' all night!" (Give i to me) A teraz prezencik: http://images26.fotosik.pl/52/7ef9cb0975a1efd6.jpg Ciekawie jak to "zdmuchniesz" ^^ I mała dyskrypcja od chłopaka, którego nicku nie podam. Jeśli chodzi o "i" w okresie, to jest tam dlatego, ze chłopak leci na ilość, nie jakość: Mati(i) 18:00:54 drom ma dzisiaj urodziny xD Mati(i) 18:01:29 zloz zyczenie ode mnie chujowi ;p Mati(i) 18:01:45 aby byl dalej takim zajebiscie skapym dupkiem jaki jest ;] Mati(i) 18:02:05 i na zakonczenie powiedz" aloha, niech pieniadze sie ciebie nie trzymaja" :PP Mati(i) 18:02:11 i powiedz ze to ode mnie ;p Aloha |
Zyczenia dla Dromowladnego
Z okazji Twoich urodzin życzę Ci abyś żył nam długie długie lata i zbytnio nie osiwiał nam na starość.
A z racji zbliżającej się imprezy urodzinowej chciałbym, żeby wszyscy jej goście jutro nad ranem pamiętali po co do Ciebie przyszli. A i Ty, żebyś wiedział co tyle "bydła" robi u Ciebie w za(o)grodzie. A przy boku swoim znalazł zawsze uśmiechnięta i zawsze chętną na buziaka Atimke. |
Okej, od dzisiaj będę zakładał tematy z życzeniami dla każdego bardziej wartościowego użytkownika od Droma, ok? Czyli jakieś kilka tematów miesięcznie.
Żeby nie było - wszystkiego najlepszego. |
Piękne życzenia, dołączam się do nich. Wszystkiego najlepszego Drom xD.
|
A tak wogóle niech ktoś zawoła dromka do tematu.
Ukryty tekst:
|
Bez urazy, ale IMO to jest zwykle lizanie dupy. Wald, tym razem niestety nie moge sie z Toba zgodzic... wyjasnij mi dlaczego Droma nie dotyczy przyklejony temat?
I właśnie dlatego, nie złożę tu życzeń, zrobię to w przyklejonym... Tak jak należy. @down rotfl :D dynamit? |
|
Widzę, że korek dostał unbana na urodziny... Droma :P
naj. |
Wszystkiego najlepszego dla naszego Dr.Omader'a. Zycze Ci najlatwiejszej kasy i sily do wszystkich paccomaniakow. Obys doczekal sie 150 urodzin (kazdy mysliwy przezucza sie na wielblady). ;p
Tak czy i naczej niech tibia bedzie z "Tobom". xD |
Jest przyklejony temat. I wiem że Drom ma specjalne jakies uprawnienia ale zrobilem to jak pramus, czyli dobrze. W przyklejonym temacie.
@down : I co? Ja tam wole zrobić to zgodnie z regulaminem jaki ustanowił z innymi wyższymi. @fiszbin : Cytuj:
|
Cytuj:
I to nie jest podlizywanie się tylko pokazanie dromkowi że nie jest obojętne dla nas że mamy jego i forum. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Wszystkiego najlepszego, samych piątek i szóstek i w ogóle joł. |
@up,
Drom najczęściej się wypowiada i to nie on prawie doprowadził do zamknięcia strony i to nie on prawie poszedł siedzieć za plagiat. (nie tylko jeden) Też taka była sprawa. Z panem Cichociemnym. Wiadomo o kogo chodzi i jednocześnie wiadomo gdzie Bosal pochowany. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:47. |