![]() |
Tibia vs Maple Story
Która gra jest lepsza Tibia czy Maple Story
|
Ownjący temat xD
|
World of Warcraft. Tak, umiem czytać. Nie, nie widzę sensu zadawania pytania, czy Tibia czy Maple jest lepsze, na forum poświęconym TIBII - większość maniakuf i tak napisze, że Tybja, a potem będą bluzgać nielicznych, którzy napiszą, że Mapyl.
|
rotfl! Co mamy ci powiedziec w ktora gre masz grac? Czy moze je porownac? To sa zuuupelnie inne gry, a kazda ma swoje wady i zalety. Sciagnij obie, sprawdz i nie zakladaj durnych tematow.
|
Cytuj:
|
Tibia-nudzi się po wbiciu 30 poziomu.
MapleStory-nudzi się po wbiciu 30-40 poziomu. Wybieraj. ;) Obie są dosyć monotonne, jednak Tibia zapewnia wiecej emocji. ;p Poleciłbym ją, gdyby nie fakt, że ma w gruncie rzeczy ^$#@$% społeczność.(Nie chcę tu jednak nikogo obrażać; każdy wie jak się zachowuje i za własne zachowonia odpowiada;d ) W MapleStory gracze są z pewnością milsi itp. Można trafić na chamów i innych, jednak nie tak często jak w Tibii... A nawet b. rzadko. To forum Tibii, więc dla przekory bierz Maple. ;p @down To niech bluzgają! A co!:P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ja jestem za kierkami original 3 d xD
|
Snake na nokie 3310...
|
Mario na pegazusa.
|
Cytuj:
|
Gra uniemożliwiająca innym bezsernsowny spam w Twoim temacie. :P
Tak teraz sobie myślę... Tibia przynajmniej na Linuksie działa. To jest pewien plus. Przynajmniej jak dla mnie. :P |
Maple ?XD
Cytuj:
Tibia - Monotonia, chamstwo x999.. poprostu podchodzą do Ciebie i walą teksty "Twoja stara, twój stary" to jest kur... niewyobrażalne :|... w tibia negatywnie uzaleznia... tzn.. jutro o 12 ide z kolegami na hunta...a jak ktoś przeszkodzi to pier..lne matke krzesłem !!! xD w tibi pozatym monotonnie sie expi, z postaci i przedmiotów robią bazar "allegro . pl" ...w tibi bo dedzie traci sie niewyobrazalna ilosc exp... mozna nawet stracic z 5lvli xD bezsens... Maple Story - Cudna Giera :)) lvle moze niekiedy wbija sie dlugo ale nie tam jakies strasznej monotoni, nie ma czegos takiego... jutro 12 hunt z kolegami ! tylko od zaraz idzie sie na miejscowke np. na party questa i jest fajnie :)) w maple story ludzie są kulturalni, questy są ciekawe z fabułą, a nie biegniemy i otwieramy skrzynke !! maple ma fajne buźki, mozna wziasc ślub xD jest wiele wysp, na party dostajemy dodatkowe exp + bonus za ilosc osob w party... polecam fajne stronę o maple www.maple-yoyo.pl albo www.nexon.net :D ja mam 46lvl świat : windia nick : fullwypas Werdykt... Maple :) a tibia do śmieci ;)) |
Nie offtopujcie ludzie
|
fullwypas ty czasem nie grasz an mytherze?
a co do tematu to tibia bo w maple nie gralem ;p |
W Tibii jak chcesz coś osiągnąc to musisz wybulic sporo kasy - w MS tego nie ma więc zdecydowanie polecam Maple Story
|
W obydwóch liczy się tylko grind, więc obydwie są beznadziejne(Tibia bardziej).
Przynajmniej MS ma parę innych plusów. |
Obie gry sa "dziwne" xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:41. |