![]() |
Stwórz własną MMORPG!!
Załozyłem ostatnio strona o łatwym tworzeniu mmorpg !! :):)
http://www.mmorpgmaker.yoyo.pl/news.php |
O JEZU pierwszy raz sie z tym spotykam muszę zrobić swoje mmorpga dzięki fajny programik
|
lol, coś dziwnego.. moze uda mi się coś zrobić ;) jak coś dam editkaa
|
Cytuj:
|
Ojezu, jaki debilizm. =/
|
buahaha żal.pl to tylko eclipse nic więcej wszystko masz napisane ja głównej stronie tego programu :/ wszystko ściągnięte od nich lol N/C
|
Marchewki to jest polski portal o tych silnikach ale narazie nie ma na nim Eclipse xP Dobrze mieć polską strone przynajmniej coś zrozumiesz.
I nie lamowałem żadnego z artów wszystko napisałem sam. |
Omgfg... Kolejny MMORPG Maker... Normalnie żal...
Jak powstanie 100000 gier takich jak tibia to się powieszę o,.@ ... |
@Up
Raczej 50000 gier o naruto, albo DB. |
Ale, jakby się uprzeć to by się dało zrobić grafę jak tibia, bo tu raczej widzę te "płaskie" ---- mam rację?
|
Cytuj:
|
Ja właśnie zacząłem się w to bawić, i mam trzy problemy:
1.Jak zrobić sklep z czarami? 2.Jak zrobić złoto? Umiem jako przedmiot, ale mi chodzi tak aby było obok gold. 3."Run time error "9" Subscript out of range" Heh, podoba mi się że wszystko można robić podczas grania ^^ I proszę o odpowiedź, a nie o głupie posty! ok? P.S.: Ma ktoś może fajniejsze melodie niż to co są w tym silniku którego kazali pobrać? |
Cytuj:
|
super i jeżeli można to wszystke swoje gierki robione w tym programie zamieszczajcie na jakiejś stronie o tym :) .
Uwielbiam takie gierki :) |
Lepiej byście się zajęli czymś bardziej konstruktywnym - np. wyniesieniem śmieci.
|
Cytuj:
|
:(
Kłopota mam w tym ze klikam download i pisze ze nie moge ogladac tej strony:(:(:(:(:(:(:(:(:( a tak wogóle to marze o zrobieniu wlasnego MMORPG
|
@Up:
Bevrias Ci nie działa? Dziwne że mi działa ;o @down: Może, i chyba :p |
hehe morze nie morze jasne hyba spr8o
|
Drugi problem...
Ściągnąłem sobie Breviasa tylko teraz skonfigurować IP nie mogę bo jak włączę servera to mi pisze inny niż podałem!:wiking:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:02. |