![]() |
Nowa grupa "Elite Players"
Powstała nowa grupa "Elite Players" będziemy się zajmować problemami z grami pisać recenzje z najnowszych gier itp.
Wymagania:Mimimum 3 miesiące na forum postów:0 prosze żeby wczesnie nie wypelniac podania do grupy bo potem to może przeszkodzić w dołączeniu was do grupy |
<To nie jest "podanie">
Czy można się zapisać jeżeli się ma te 2 miechy? No bo po co te 3 miesiące jak to będzie o grach a to forum jest o tibii (głównie). Ja to już czekałem na taką grupę :) . |
Jednak nazwa tej grupy powinna być jakaś inna... Może Power Gamer's?
|
Zmień nazwe, bo to jest troche podszywanie sie pod Elite Users.
|
Hrhrhr, Eldian się podszywa pod EU :D, spox, zara skłądam podanie :))
|
Ja już złożyłem...
Hrhrhr Może zrobimy stronę o grach komputerowych? ^.- |
Cytuj:
Niestety ale może się okazać że ktoś wogule może niedługo zrezygnować bo kupiła neostrade na 2 miechy a przypominam o promocji neostrady w wakacje |
Taaa, kolejna "elyta"
Co to wogóle ma być? pochrzaniło was czy jak?? Jak taka elita z was to świadczcie o tym na forum, a nie tylko z nazwy. Jak dzieci... |
Nie rozumien o co ci chodzi. Przeszkadza ci to ?? To się nie wypowiadaj.
|
no zgadza się nastepne takie komentarze będza usówane ten pozostanie dla przykładu nie chce tu wojny z innymi graczam i
|
Zly dzial plx? ;)
~przenosze |
Cytuj:
|
A na przykład ja jestem w tej grupie i co to źle? Ja chcę być w tej grupie, bo tak i już, a nie dlatego, że ELITE.
|
Dajcie na looz :P skoro sa elite urzytkownicy to co wam przeszkadzaja Elite gracze ;)
a tak wogole jak sprawdzałem moja date dołonczenia 18.07.2004 omg :P nie karz czekac tych 2 dni ;) |
chetnie bym doszedl ale ja na forum (tym uzytkownikiem )jestem dopiero miesiąc,znacie mnie jako Kazire :P
|
Cytuj:
|
Ja dołącze się za miesiąc. Narazie pozostaje mi tylko czekanie.
|
Cytuj:
To na PW mi podeślij nazwe a potem zobacze chociaż wole tą |
to moze "pr0 gamers"? W sumie znaczenie mniej wiecej to samo, a wszyscy beda zadowoleni...
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:06. |