Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   questions (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=1435)

kvi 03-11-2003 17:29

questions

Witam
Jestem nowy i mam 2 pytania

1: Mam 13 lvl skille 42/36 na jakie potwory moge chodzic z tym skillem ( knight )

2: Moglibyscie dac mapke pokazywajaca gdzi znajduja sie Dwarfy i Dwarf soldiery ?? :D

Z gory thx i jak byl taki temat to sorx, ale jestem nowy jak jush wspomnailem :))

Magus 03-11-2003 18:42

Cytuj:

Z gory thx i jak byl taki temat to sorx, ale jestem nowy jak jush wspomnailem
To Cie nie usprawiedliwa, "szukajcie a znajdziecie".
Co do tematu: skile masz cieeeenkie, bardzo, z tym co masz idz na trole, roty, minosy.

Owoc 03-11-2003 18:53

Jeszcze dodam: Orki, Orki spearmany, Orki Warriory (Folda!) Tych dwóch ostatnich kasować POJEDYNCZO bo zginiesz w strasznych mękach :P

PS Jak na Foldzie zejdziesz w takie miejsce gdzie jest wszędzie lawa to nie idź dalej tylko wracaj bo spłoniesz od Fire Elementala :D Ale ogólnie FOlda rulez i roxx 4ever :D :D 8)

PS2 Co do skilli to moim zdaniem masz zaj***** jak kolesie na 18 lvl miewają takie :D :D Ja mam też 13 lvl i chyba o 8/8 niższye czy jakoś tak :D :D Aha jak jesteś na Danubii to chętnie potrenuję :D

WOW TO MÓJ 50 POST WIĘC JESTEM TERAZ USEREM Z TRZEMA STRZAŁAMI! YEAH 8)

kotomaniak 03-11-2003 19:13

Drafy i solidery znajdują się przy moście koło kazo i w jego podziemiach. Jak nie wiesz gdzie jest kazo (kazordoon) to się zapytaj!!! :]

Gimlos 03-11-2003 19:18

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Magus
Cytuj:

Z gory thx i jak byl taki temat to sorx, ale jestem nowy jak jush wspomnailem
To Cie nie usprawiedliwa, "szukajcie a znajdziecie".
Co do tematu: skile masz cieeeenkie, bardzo, z tym co masz idz na trole, roty, minosy.
nie bylo tematu w ktorym opisywano dokladnie taka postac :)) :P a co do skili to jak na swoj lvl to ma conajmniej dobre, nie widzialem wielu knightow na tym lvl z wiekszymi skillami
a co do pytania z tematu: folda jest dobrym miejscem ale jak grasz na pvp to duzo pk wiec miej sie na bacznosci :)) polecam kopalnie w kaz i znajdujace sie w nich dwarfy i roty ( a soldiery to najwyzej pojedyncze )

Duriel 03-11-2003 19:32

[quote]Oryginalnie dodany przez kvi

2: Moglibyscie dac mapke pokazywajaca gdzi znajduja sie Dwarfy i Dwarf soldiery ?? :D

Po pierwsze primo....jest taki temat tu na Tibia.pl..."Gdzie znajde Danego potwora" czy jakoś tak

Po drugie primo.....z takimi skillami to ja nie marzyłem nawet o soldach.....narazie jak tu wyżej pisali najwyżej Orki i Minosy..... co do Dwarfów...to tylko zwykłym dasz rade powodzenai w dlaszej grze

Magus 03-11-2003 20:24

Cytuj:

co do skili to jak na swoj lvl to ma conajmniej dobre, nie widzialem wielu knightow na tym lvl z wiekszymi skillami
To się kiepsko rozglądałeś. PODSTAWĄ dla knighta są WYSOKIE skile.

kvi 03-11-2003 21:40

Widze , ze moj 1 post i widze , ze niektorzy mnie niezle zjechali :> Widze, ze mie bierzecie, za lamerka ;d wiem coto kazo tylko niewiedzialem, gdzie dokaldnie te drwafy i soldiery ... taa gram na pvp (isara) Warriory to jush mi troche wiecej robia, otoczyly mnie 3 dalem rady ..., a spearmany ?? Wy se chyba zartujecie, ze pojedynczo mam je brac... Folda bylem 3 razy eee na 9 lvl szlo jush spox na foldzie :) a co do soldoof to nie chodzilo mi o doslowne bicie ich ... mam kumpla co mi robi runki hmm za 20 gp 1 wiec nigdzie sie bez 5 ronkoof niewybieram :D Minos no taa bylem tam kolo waspoof w tej kopalni :D , minosy ida lekko nie mialem okazji walczyc z mino archami mub mageami :) , co do orcoof to tak se bylem jush w orc fortes nawet:P, powiem, ze shamana sam zasiekalem :D , ale bersarkera to z hmmoof zabilismy we 2 [ ja lvl 13 knight i druid 12 (polegl na leaderze:>, mial 7 lvl magi) ] wiec niemozecie mi powiedizec, ze jestem lamka( no, ale tesh niejestem taki pr0
) bo cos wiem kiedy uciekac ...;] chcialem isc na soldiery bo niezly loot zostawiaja :) , oile sie niemyle to soldiery sa slabsze od ghouli ( moze sie myle) , a na ghoulu trace ok. 60-100 hp :)

btw. widze , ze sa podzielone zdania an temat moich skilli :) , ale bylem dzis w orc fortess 2 raz i mi spadly o 1 zginelem z rak bersarkera :> ( 1 post byl pisany jush potym zdarzeniu ), a i sorx za bledy, ale nielubie za bardzo polskiego ... ;]

Gremlin 04-11-2003 06:08

Na takim poziomie w orc fortes to niezle osiagniecie (leadery/zerki sa szybkie).
Z dwarfami to ten problem ze lubia wyskakiwac w grupach (ludzie czesto je luruja pod sama dziure).

Co do skilli to na normalnego gracza masz wysokie, ale sa chorzy na umysle pakerzy ktorzy zanim zaczna expic bedac ciagle na 8 lvl jada przez tydzien afk skille do 80/80 (pozniej przychodzi paladyn PK na 20 i traca 2-3 punkty bo nie moga go dogonic :))

Forus 04-11-2003 17:55

jest jeszcze miejsce z dwarfami od AB na S są 2 jaskinie tam są w każdej dziury z dwarfami wszystkimi rodzajami potrzebna lina

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:22.