![]() |
Giertych Odchodzi?!!?!?!
Czy to prawda ze giertych ma odejść jako minister Edukacji. Bo coś na tvn 24 było ze "dymisja ministrów z LPR" wiec chyba Giertycha wywalą ;)
|
O ja?!?!!?!?!!?!1/!/1/1/1/11 8o8o8o8o8o8o:baby::baby::baby:X(X(:confused::confu sed:8o8o8o
Ciekawe czy nei bendzie mundorkow!!!!!18o8o8o8o8o8o8o8o |
Cytuj:
|
Cytuj:
A, dzieci nie macie co sie cieszyc - przynajmniej w tym roku mundurki beda, a jak beda to jak sie kupi to bedzie szkoda sprzedawac wiec zostana... I na dodatek sam Giertych powiedzial ze nie wroci z urlopu do ministerstwa na "99%" (jak sam to ujal) |
O jaka szkoda:(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
@upup
Przecież to była ironia. Sam miałem ochotę tak napisać jak zobaczyłem tą chmarę wykrzykników i pytajników w nazwie tematu. |
Cytuj:
Bede musial teraz po mundurek leciec w wakacje.. swietnie! Do tego dodac, ze strasznie bede sie w nim pocil. >.> To jedynie marzenia tak naprawde Giertych nie wycofa sie nigdy. A gdyby jednak chcieli go zdymisjowac wystarczy lapowka tu i uwdzie pomoc kolegow, i jest w domu. |
wystarczy zapytac mamy lub ojca a nie temat zakladac -.-
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Najlepiej by było gdyby odzedł z tego świata a nie z rządu. :evul:
|
@up
Uh, ale jesteś trendi. |
Cytuj:
I tak mundurków Wam nie wycofają, bo zostały już zamówione. :D |
Cytuj:
Zawsze jest ten 1% szans, że Giertch zostanie. I pewnie zostanie. Oni się zaraz pogodzą, tak łatwo nie dadzą się od koryta odciągnąć. A mundurki będą, ale u mnie pewnie szybko wycofają, bo tak beznadziejny materiał, że za miesiąc będzie trzeba kupić nowy. |
Jeeeeejjjjj... muduuuuurkiiiii........ Jaaaaa Cieeeeee.
A nie pomyśleliście o plusach mundurków? :d |
A nie pomyśleliście o plusach mundurków......... xD lol . . . . . . .. mozna zronbic tuning;d;d;d
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@dwon Rządzi. |
Cytuj:
Kurde... |
Cytuj:
No Way! "Premier poinformował mnie, że zrywa koalicję z LPR i że w poniedziałek zostaną odwołani ministrowie z LPR - powiedział lider LPR Roman Giertych dziennikarzom po sobotnim spotkaniu z Jarosławem Kaczyńskim. Myślę, że dotyczy to również całego LiS, czyli również ministrów z Samoobrony - dodał. Giertych podkreślił, że był zaskoczony nerwowością premiera podczas spotkania." |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:45. |