![]() |
Ice Islands Quest-5 misja
Witam utknołem w ice island quest w 5 misji. Potrzeba w niej itemów do oddania dla npc a o to one:
4 bear paw 3 beho eye 5 bat wing ( mam ) 2 fish fin i green dragon scale ( mam ) i teraz nasuwa sie pytanie: gdzie moge zdobyć 4 bear paw o 3 beho eye ( wiem że z mi¶ków i beho ale gdzie ich najwięcej jest??) gdzie jest najwięcej potworów ktore upuszczaj± te itemy? Chodzi mi o pacc bo gram na harmoni a tam jest... no masa ludzi... Pozdro maki |
Dużo Beholderów jest w Hellgate ale niestety sa tam rownież Elder Beholdery.
A co do misiów to na lodowych wyspach jest duzo polar bearów z których także leci Bear Paw.:) |
Dzięki to mi¶e już mam, a beszki s± gdzies na paccu? ;-] i czy napewno z polar bearuw leci bear paw?
|
Tak leci sprawdzałem na tibia.pl. A beholdery chyba s± w Helheim ( jedna z nowych lodowych wysp ). Jest to oczywi¶cie miejsce dla Pacc.
|
Dzięki bear pawy już mam, a teraz Beho eye. Otóż Helheim to miejsce pełne dsów i silniejszych potworków w tym brain deathy więc wole się tam nie zapuszczać : /
|
To poprostu je kup :)
|
Jak sie idzie na life ring questa w thais tam jest duzo beho
|
Chodziło o pacca bo na harmoni jest wiecznie zajęty ale dzięki :P. kupić chciałem
ale prawie nikt nie sprzedaje... a kupców jest masa... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:15. |