![]() |
Demon i lol-lvl team
Witam.
Ja (34 royal palek , 11 magic lvl , 66 dist) wraz z kumplem (40 EK , 6 magic lvl , 66\66 ) zamierzamy wybrać się na Demona I teraz kilka pytań : -Jaka taktyke zastosować -Przy ilu hp bloker musi sie leczyć -Ile mniej więcej zejdzie blokerowi uhów -Ja mam używać explo czy lepiej exori con? @Mam ponad 500k w depo pobodnie jak bloker , więc zwisa mi waste |
Darujcie sobie... Jak dobrze pójdzie to blokera na combo demon weźmie i tylko same straty będą. Ale jak już tak chcecie na upartego to niech bloker przy stracie 1/5 hp uha się a to z czego będziesz Ty bił to już zależy co daje większe hity. Weźcie sobie jakiegoś sorka 45+ do pomocy. A blokerowi zejdzie uhów pewnie ze 3bp+
|
HAHAHA!!! Lepiej juz na Dragi iść... 40 ek ma bloczyć? Padniecie na combo, tylko straat czasu, ale jak juz jesetscie pwni ze pjdziecie to knight musi sie ciagle uhac :P nie jak ma np. 400hp
|
lol-lvl team to doskonałe określenie... ;>
|
soferis ... nie wiem co znaczy te twoje "+" ale pujdzie mu z 15 bp uh nawet to jest nie mozliwe ze by nie padl wiec rzal.pl
|
Zacznijmy od czegoś innego.Przecież ten palek nawet nie zabije tego Demona , a jeżeli sie myle i zabije to bedzie bic tyle czasu ze Knight chyba nie może wziąść na siebie tyle UH. Wiec odpuście sobie.
Co do pytań zawsze mowiło się ze bloker powinien mieć 600 hp, i wtedy sie uhać :) Z czego walić? To już nie wiem jakie z czego masz obrazenia, ale explo chyba lepiej bo FE tez by obrywal. |
1. Taktyka? Bij, zabij, przeżyj!
2. Powinien wcisnąć hotkey z uhem dopóki nie zabijesz demona. 3. Mnóstwo. 4. Bij tym, czym zadajesz większe hity. Powodzenia, RIP :) |
Demon dla sportu hmm...
Potrafi zabrac z combo nawet 900hp+ (tak było przed update) więc jak się przyłoży to 50 knight sie składa.Proponuje metode up\down... chyba że chcecie żeby knight się przydał.Wtedy on uh'a się cały czas...najlepiej niech trzyma palecna hotkeyu;] A Ty walisz z explo i bolce... Jak możecie to sobie weżcie druta do "sio" i módlcie się żeby demonowi nie wyszło combo ;]Taktyka dla knighta to chyba full def i tarcza... będzie zbierał z magii ale zablokuje pewien % dmg fizyczych, czyli moze miec szanse na przeżycie... 15bp UH wystarczy ;] |
Ja tam wątpie że wogóle do demona dojdziecie ^^
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
lol, nie macie szans tam nawet dojść, chyba ze bedziecie się uhac co dwie sekundy, Good luck
|
Szkoda zachodu ;).
|
Cytuj:
juz poweidzial na szaczla posz wienc co nabijacie posty ;p |
Cytuj:
|
bloker niech wezmie bp ssa i might ringow, moze dacie rade ;p
|
lol ja łapałem co chwilę redy na 63 lvlu, raz 100 hp miałem(z full HP), ale z ssa nie ma problemu :], tylko się zastanawiam ile ten pałek bedzie bił tego demona ;p, a co do uhania to jak na ani :], co sec.
|
W dragi z Royal Spersów wale czasem po 180~
|
Wątpię, żebyście tam doszli. A zabić demona napewno nie macie szans. :D
|
omg na demona nie dojda po drodze nie ma dli zeby nie doszli przyda sie troche run omg a co do blokowania to nie wiem XD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:12. |