![]() |
jakie eq(drut
Jakie jest najlepsze eq dla druida
|
Uważam ze najlepsze eq dla Druida to:
Boh, albo soft boots;) zalezy jaki stan konta. Blue robe, Demon shield, Tempest rod crown helmet. crown legs, No i jak Soft boots to AOL ;) Dlaczego taki eq? Softów nie wyjasniam a reszta ze względu na wage. |
Eq zależy od ciebie jeśli jesteś bogaty to takie eq jak pan powyżej a jak masz mało kasy to powinieneś uzbierać przy najmniej na B robe i Bohy reszte to p legi steel helmet - crown helmet Beho Shield - Vampire Shield p legi :p
|
Na poczatek bardzo dobra zbrojka to mammoth fur cape lzejsza od b robe dvarf shield p legs i steel helmet:P Pozniej przezuc sie na brobe vamp boh/soft crown helmet i legi oraz na wyzszym lvlu aol:P
|
-Demon helmet
-Blue robe -Golden legs -Bohy \\Softy -Demon shield -AOL |
Druidem miałem ten sam eq co palkiem (ze względu na wage) a więc:
-vampire shield -blue robe -boh -hat of the mad -plate legs EQ polecam ze względu na niską cene, ale na wyższym levelu gdy stać nas na aol to: -royal helmet -golden armor -demon shield -boh / soft boots -crown legs |
Ja moim ED na 35lvl mam eq:
C helmet B robe Draginke P legsy Rod Hat of the mad Bohy I uważam ze to mi wystarczy na dlugi czas;] Bo po co mi lepsze lepiej wydac kase na exp;D pozdro |
Najlepsze eq dla Druda To na 15 :P legi Sell /dark Helmet Bech Shield B robe jesli stan konta na to pozwala . na 20 B robe P / K Legi ( Lepiej Plate Są lżejsze) Crown Helmet (hat Of the mad tylko Dla sorca :p ) Scraf /P ammy(Problem gp) Wamp Jesli nas stac Bohy Oczywiście Jak Kto Lubi (3 Opcje 1 Allegro 2 H Level 3 Bogaci Kumple ) Od 35 levela B robe -c legi- Bohy -Demon shield- Aol -Roh Lub Cruz P ammy/Scraf jak kto woli TO by Było tyle Z mojej strony Sam byłem w posiadaniu Druida na 35 levelu i eq moje było bardzo podobne do wymionego
Mam Nadzieje że się przydałem. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:42. |