![]() |
Szanse z Beholderem
Witam!
Mam pytanie, czy mając postać druida 16 lvl/13 mlvl mam szanse pokonać Beholdera?? z góry dzięki |
Szansa jest zawsze! On może bić zero ty 25 albo se weź explo. Masz zawsze szanse
|
Beholder nie jest przyjemnym przeciwnikiem dla profesji magicznych. Choć jeżeli chcesz go ubić dla "Sportu", to weź z 2-4 UHy. Oczywiście szybko się poruszaj, ponieważ Beholder potrafi summonować wiele szkieletów. W dodatku weź parę manasków, ponieważ wysysa manę. Pozdrawiam
|
Z gfb dasz rade, ale z samym rodem raczej nie, chyba, że dużo IHów weźmiesz. Tak jak pisali moi poprzednicy, beho czasem nie bije nic, tylko skelety robi, a czasem 3 hity normalnie cie walnie kazdy ~40. Poza tym beho wcale tak mało hp nie ma, 260 to nie mało, z samym rodem to będziesz musial oddać ok. 10 hitów, a to całe 20 sec. :)I zasięg 2 więc możesz nawet paść gdy skelety cie otoczą. Dodatkowo mana drain. No i zapewne nie zwróci ci się.
|
Masz ;D
Ja na 15lvl zabrałem z 10 manasków i ubiłem w tym czasie 3 beho :cup: więc sie nie bój i pokaż kto tu rządzi ;D
|
majac druida 14 level przy full manny zanim zdarzylem zabic go zostawalo mi tylko ~100 zycia i jakies 50-60 manny (reszta na hity i exure gran), jak chcesz mozesz isc ale wez kilka manasow i moze ihow. Aha i tez zauwazylem ze ani razu nie uzyl na mnie manna drain... (nosze bronze amulet i ciagle mam go caly), oczywiscie chodze moim knightem bo inaczej to strata kasy :)
|
Mam 15 paladyna i zawalam je bez manasków ;p
@EDIT LOL! PRZED CHWILĄ KOLEŚ DEDŁ OD BEHOLDERA (35 SORC) I G ARMOR WYPADŁ!!!! |
ja bez iha ubijalem na 12 knighcie
|
Fart
@Avios
Ale farta miałeś no normalnie gratz ;D |
Cytuj:
|
LOL! PRZED CHWILĄ KOLEŚ DEDŁ OD BEHOLDERA (35 SORC) I G ARMOR WYPADŁ!!!![/quote]
Mi sie zdaje ze to niemożliwe..... Ale mi sie tylko zdaje..... |
@up
To jest możliwe.... Noobki robią tylko 3 kroki xD 1. Kupują char na allegro. 2. Zapominają o instrukcji. 3. Nie biorą manasów i UHów na wszelki przypadek i myślą że mają super hiper mega postać i idą na Beho xD. |
Ja na 18 sorcu z 15 magicem spokojnie ubijalem beho(kolo thais caly resp)czyli 3 beho.Tylko wchodze i z fireballi(greaty to strata cashu)expik jak masz dobry resp to ladnie bardzo leci
|
Cytuj:
Ale mi sie tylko zdaje.....[/quote] Nie wiesz co to kick albo dluuuuuuuuugi lag? xD |
Cytuj:
|
Jak czytam wasze posty to az mi zal dupe sciska...
po 1.Beholderowi dasz rade 8 sorciem/palladynem/knightem/druidem... po 2.Jak na beholdera zuzyjesz manasa to idz sie powies. po 3.Na chuj chcesz isc na spierdolonego behodlera?:> Takie interesujace? Idz expic na roty/swampy/dark katedre... |
Cytuj:
|
@up
ale jego 2 pozostałe mądrości są, że tak powiem (zabłysne teraz) mądre |
Najlepiej palkiem i knightem na beho, bo dla postaci magicznych to nie są dobre potworki do expienia.
|
hehe zabiłem 13 knightem z noble armem 20 adori i 1 ih :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:40. |