![]() |
28 sorcerer
Mam 28 lvl sorca eq k arm p legs dwarv shield woce crus helm (wiem ze slaby, ale troche eksperymentowalem(padalem)) i nie wiem gdzie expic-guardy bija ze 50+ i to co 2-3 raz, fibula wiecznie zajeta, soldki słaby exp,
dragi pozal sie boze jak wbije sie na resp i zarezerwuje to po 5-20 min przychodzi kilkanascie postaci i mi smoki ubijają. Może mi ktoś pomóc-powiedzieć gdzie mogę expić? Jeżeli napisałem w złym dziale przepraszam nie wiedzialem gdzie napisać. |
Cytuj:
|
Ghoule na ghostlandzie, czasem są ludzie, ale często nikogo nie ma. A na guardy to idź z summonami: 2 monki i wez blank runy i hmm rób sobie ;)
|
ja ci radze demon skielety dobry exp a sa powolne to mozna niezle poexpic. jesli masz pacca to tomby swietne miejsce.
|
Jak Muzz wspomniał Ghostland jest to miejsce stworzone dla ciebie . Lecz jeśli puszczą ci nerwy Skocz sobie na amazonki Lub kup premuim acc i lataj na tomby lub Liberty Bay . Bez Pacc Ciężko gra się magiem bardzo dużo czasu 3eba mu poświęcić i tak naprawdę niema lekko więc jak wspomniałem kup pacc i ciesz sie graniem Master Sorcerem .
Ps. Mam nadzieję że sie przydałem Pzdr. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:39. |