![]() |
Aldora Real Life Photos
Tak jak w temacie
_____________________________________ http://www.youtube.com/watch?v=7OvA1F15fuc _____________________________________ ~enjoy |
Rudowaty z antici jest.
btw ten pierwszy 100rp fajny |
Coś wzór Pandorii ;) Ładne dziewczyny tam macie.
|
Ahahahah 1:45 fajną czape ma : D
|
Dobra robota Wiktor ;]]]
//Daatz aka Knight En'vec |
Takim suczkom jak są tam niektóre to mógłbym payment płacić za chodzenie ;) hehe nie no joke ;P Gdzie takie by w tibie grały ;O
|
@Dzik Dzik Tadzik - z roznych swiatow sa takie filmiki ;p
@Ryba - ciekawe czy jestes jedynym ktory zobazcyl ze to voodka xd jutro bedzie 2gifilmik bo mi pol aldory spamuje czemu nie ma ich fotek xD |
Fajne panie na tej aldorze sa :)
Ogolnie filmik jest calkiem, czekam na nastepny. Btw. Rzeczywiscie fajna czapke gosc mial ;o |
Faktycznie dziewczyny na prawdę ładne! Szczególnie pierwsza, rp:P A tak poza tym to genialna muzyka.
|
Ta czapa owned :d
Film fajny:>, niektóre twarze miłe dla oka ;d |
Hehehe film wypasik (bo ja na nim jestem xD)
Do autora pytanko: A gdzie najładniejsza laska z Aldory Fireplex xD? bałeś się że film się nie zuploaduje z jej zdjęciem Xd ? |
Ta 100 royal paladinka , albo 62 elitka lub 87 elitka albo 101 elderka to są wolne dziewczyny ? :D Jak co możemy na PM się zgadać :D mam nadzieje że są bardziej z zachodniej strony Polski ;D !
|
Haha Gringo jaki madafaka a Babzi te spojrzenie xDddd
qrde że pożyczyłem cyfre siostrze...fotke bym walnął B) btw lynsha fajna dupka :p |
A teraz dla tych wszystkich którzy dawno nie widzieli niczego poza swoim monitorem. Takie sa wszędzie! Naprawdę, wystarczy tylko wyjść dalej niż obszar własnego pokoju.
|
Cytuj:
LOL?! ona ma 13 lat ?xd Niektóre dziewczyny ładne ze 2 reszta sux proponuje niektórym powychodzić na dwór i się popatrzeć w Cętrach Handlowych za dziewczynami ;) oderwać się od komputera ;]] @edit :D http://i160.photobucket.com/albums/t...s/Fireplex.jpg |
W mieście co ma 6k ppl ciężko znaleźć coś fajnego xD Ale nie znaczy że nie idzie ;)
|
widze ze w 2gim filmie bede musial zuploadowac same panienki xD
zboczuchy zasrane xdddd |
Film wspaniały :) panie też hehe
*Slovik Bałem się, że w końcu ktoś da te fotkę :( będę miał koszmary :< |
filmik fajny..
@Mistic_Jin jaka to nutka ;d? @edit dziękuje ;] a tak btw. kiedy 2-gi film ??? ;d |
Cytuj:
Patrice - Soulstorm :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:48. |