![]() |
Miasto minotaurów
Czy ktoś wie jak dojś do miasta minotaurów ?? Czy ktoś tam już był ?? Jak tam jest ?? piszcie na temat miasta MINO :D
|
Sorry, żeczywiście pod Thais :p.
To kolega mnie wprowadził w błąd. Jeszcze raz sorry. |
@Tomciog
Nie wprowadzaj ludzi w błąd. Mintwallin znajduje się pod thais, ale niestety nie pamiętam dokładnie drogi :/ |
Cytuj:
HG= jesli miales na mysli HellGate to omg... Mintwallin, czyli miasto minotaurow znajduje sie kolo thais i wejscie do niego jest w ancient temple. Kiedys byl nawet taki temat z mapkami. Po drodze do mint sa fire devile dsy cyce.... Jesli nie masz dobrej postaci 30+ lvl to nawet nie mysl o wycieczce tam. Chyba ze robisz kamkadze i chcesz zobaczyc 20 mino magow naraz... :tongue: |
Mintwalin jest pod Thais po drodze sa Fire Devile (ale mozna je ominac)
smok(tez mozna ominac) cyce, pzn spidery itp. W samym miescie sa minosy kazdego rodzaju :), przy bramie wejsciowej sa 2 mino magi(chyba)+pare archerow+guardy+zwykle minoski, na lvlu 30+ spokojnie sobie poradzisz ale miej ze soba bp uh :) gfb (czyli podstawowy zestaw runek. w samym miescie jest pelmo minosow (bo to wkoncu ich miasto :P) i jest jedno miejsce gdzie trza sie przygotowac na rzez, jest npc mino mag jak powiesz "hi" to pojawiaja sie jego koledzy archery (nie wiedzialem o tym i dead :() ale dla palka to jest swietne miejsce do expienia od lvlu 30+ nie chce mi sie opisywac drogi do owego miasta ale jak sie ma kolegow na high lvlu to poproscie zeby was tam zabrali, tam jest po prostu zaje#$%&ie :D |
czyli to miasto nie jest dla ludzi :] ja myślałem ze to takie miasto jak venore, że sprzedają mino i pilnują zamku :] a to jednak ich miasto i one go bronią :D tzn niemożna wnim nic kupić itp ??
|
byelm tam dzis !! z kumplem na wejsciu odrazu minosy +mino guard
potemdalejl magi ale jazda byla naprawde fajne miejsce polecam ^^ supeer tam jest ! ale lepij uwazac ! |
Mintwalin, bo tak nazywa sie miasto minotaurow znajduje sie pod Thais. Mozna dojsc do niego przez Ancient temple, najgrozniejszym potworem po drodze jest cyklop. Droga nie jest latwa, i raczej ciezko ja opisac. Proponuje poszukac jakiegos filmu (www.tibia.de - ostatnio widzialem tam film z jakims master sorcem w roli glownej, akcja byla osadzona wlasnie w Mintwalin), czy screenow.
|
Mógłby ktoś umieścić tu jakieś screeny z miasta mino ??Bardzo by sie przydały :D
|
Ja na temat tego miasta wiem tyle niemow hi do nikogo kto tam jest bo bedzie bolalo ;) ja z behemutem sie przekonalismy o tym :( nawet niezobaczylem jak mnie zabili :D
|
BYŁO! Szukaj. |
gdyby nie mino magi to by bylo calkiem calkiem miejsce do expienia. niewidka, zapas runek i pusto sie robi baaaardzo szybko... dla palka praktycznie eden to jest... wszystkie postacie powinny miec "huntowy zapas runek" najlepiej ekipa najt ze skillami 70+/70+ i palek albo 2 jako support. mozna wtedy siedziec tam az do wyczerpamia run.
|
Zal mi was wszystkich ja na Mainland chodzilem z 18lvl i nawet potionka nie tracilem wystarczy ze masz dobre skille i joko takie eq to ci w zupełności wystarczy ;)
|
@up
gz archeologu. znalazłeś temat sprzed 5 lat ! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:10. |