![]() |
Proźba do osób z PACC z Candia
Witam!
Chciałbym prosic takie osoby aby przeslaly mi Backpack Blue i Bag Blue z Edron, oraz Backpack Jungle i Bag Jungle z Port Hope lub tresure Island, interesuje mnie także Backpack sea i Bag sea z Liberty Bay. Oczywiście zwracam wszystkie koszty i dodam jeszcze cos od siebie za fatyge. (Zbieram takie rzeczy i naprawde mi na nich zależy) Pozdrawiam! |
^^
Cos w rodzaju kolekcji ?? :>
|
Prześlij mi wystarczającą ilość kasy na Darashię, to się mogę z tym pobawić, bo i tak nic nie ma do roboty na tym Non pvp ; d
Żeby kasa wliczała statki + ceny backpacków Trod / Darashia Pozdro. |
Ceny podróży: Ceny Backpacków:
Darshia-Edron 40gp Backpack Blue 20gp, Bag Blue 5gp Edron-Port Hope 150gp Backpack Jungle 20gp, Bag Jungle 5gp Port Hope-Liberty Bay 50gp Backpack Sea 20gp, Bag Sea 4gp Liberty Bay-Darshia 200gp CENA PARCELA 15gp RAZEM: 440 + 74 + 15=529 No to wysyłam ci 600gp Kup mi jeszcze backpack yellow i bag yellow na Darsia |
dales mu za fatyge az 71 gp !!! Dzizys to tyle kaski co z 2 scarabow nono!
|
Dzieki za itemy frisbi!
A jak tak sie nudzisz to moglbys mi jescze z Ankrahmun zalatwic Backpack gold i Bag gold?? Wysle ci kase jutro bo nie moge wejsc na tibie (za duzo osób) |
Frisbi wyslalem ci kase!
|
Cytuj:
Paczkę wrzuciłem do plecaka pierwszego napotkanego listonosza i powinna być już w drodze do ciebie. |
Frisbi długo szorowałeś pokład za te 19gp? (wiem ze żartujesz z tym ;))
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:31. |