Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Wojna (Aurea) :/ (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=14376)

Fonkin 16-10-2004 13:08

Wojna (Aurea) :/

Kiedys musiala nastąpic, wiec, tak bija sie oczywiscie polacy, z swe i br, z duzą przewaga tych drugich ;(. Wszytsko zaczela sie od zabicia jakiegos polaka, ten wzial kumpli i bili sie z tym kolesiem (sorry ale imion nie pamiętam). Więc okazało sie, że jest to member GGL (Golden Glory Lineage), ci sie wkur****, i zaczeli sie lac, Czadzik zebral kumpli, miedzy innymi (joixazi-najlepszy polak na aurea, , kayte no ich kumpli. Zaczeli sie bic w Ab, no i dostali w dupsko, wszytskich rozjechal talantyr. I po raz kolejny polacy przegrali :(, chyba ze wojna bedzie trwac. Sorry jezeli cos przekrecilem
*******->28 lvl knight->64/60-> aurea

Abdul 16-10-2004 14:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fonkin
Kiedys musiala nastąpic, wiec, tak bija sie oczywiscie polacy, z swe i br, z duzą przewaga tych drugich ;(. Wszytsko zaczela sie od zabicia jakiegos polaka, ten wzial kumpli i bili sie z tym kolesiem (sorry ale imion nie pamiętam). Więc okazało sie, że jest to member GGL (Golden Glory Lineage), ci sie wkur****, i zaczeli sie lac, Czadzik zebral kumpli, miedzy innymi (joixazi-najlepszy polak na aurea, , kayte no ich kumpli. Zaczeli sie bic w Ab, no i dostali w dupsko, wszytskich rozjechal talantyr. I po raz kolejny polacy przegrali :(, chyba ze wojna bedzie trwac. Sorry jezeli cos przekrecilem
*******->28 lvl knight->64/60-> aurea

omg znowu to samo -.- najpierw sie troche dowiedz a pozniej wyglaszaj takie niby oredzia do narodu

Afinor 16-10-2004 15:13

@Up
Popieram w 100%! Zadna wojna tylko jest kilka osob huntowanych.

Desigit 16-10-2004 15:28

Tez slyszlalem takie pogloski o wojnie ale troszke innom wersje, a mianowicie Polacy mieli sie bic ze swe(o br nic nie slyszalem). Walka miala sie odbyc dzisiaj kolo AB.........przychodze tam z mojom ekipom a tu lipa!!!!Nikogo nie ma, zadnych polakow ani swe. To są tylko bujdy, nie panikuj Fonkin :baby:

Abdul 16-10-2004 17:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Desigit
Tez slyszlalem takie pogloski o wojnie ale troszke innom wersje, a mianowicie Polacy mieli sie bic ze swe(o br nic nie slyszalem). Walka miala sie odbyc dzisiaj kolo AB.........przychodze tam z mojom ekipom a tu lipa!!!!Nikogo nie ma, zadnych polakow ani swe. To są tylko bujdy, nie panikuj Fonkin :baby:

Wojna jest ale nie pl vs swe tylko gildia vs gildia... a tu jak zwykle "pl vs swe/br" omgoosh... nudne to sie robi jak jakies polmozgi co cos "slyszaly" na temat wojny nagle wala oredzie do narodu "wojna pl vs swe! za***adz tych szweduf czeba!"

Master Kejzi 16-10-2004 18:15

lol z tego co widze to wszendzie wybuchaja wojny np isara
czy tam danubia oby nie było prędko na aldorze bo jeszcze nawet skila poządnego niemam jak ma byc woja to niech poczekaja z tym jeszcze do stycznia :)

Radovan 16-10-2004 18:28

Ja tam nie widze przejawów tej wojny

OSobiście nie widze przejawów tej wojny. Ostatnio z jednym Szwedem sobie na cycki łaziłem, spoko gość. A w Ab'Dendriel jak zwykle , ktoś na kogoś huntuje :)

Dynio 16-10-2004 20:04

Wojna jest tylko pomiedzy najlepsza gildia na serwie a POLSKA gildie ...

Irux 16-10-2004 20:10

Wojna, wojna i tylko wojna, wszędzie były wojny i będą wojny.(nawet na rl:P)
Wojna jest tu i na innych serwerach i też biorą w niej udział polacy.:D
Ale i tak niech polacy wygrają!!

Venderer 16-10-2004 20:10

heh... Ciekawe tylko kiedy będzie (jeśli wogule będzie) taka "prawdziwa" wojna na Aurerze. mam nadzieje, że poczeka, aż sie podszkole :P:P:P 8o 8o 8o

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:33.