![]() |
Skilowanie palldynem ;ppp
Mam paladyna lvl 20 skile 61/47. Na czym mam skilowac (najlepiej spearami bo mam ich 800) aby wbic 70 dist?? z gory thx:D
|
Na monku...jak non pvp to nie skiluj
|
Skilowanie
Zapomnialem powiedziec ze n-pvp. :)
|
Ja bym na Twoim miejscu poskillowal uzywanie opcji "Szukaj" :)
|
Przy takich skillach spearami to raczej nie poskillujesz. Rot max 3 hity. Mino z 7-8. Cyce raczej odpadają. Musisz sobie kamienie kupić albo pozbierać ;) Inaczej nie da rady
|
Guardy
A dalbym rade spokojnie expic na guardach??
|
No jasne ! Przy takich skillach ze spearów hity 80+ nie będą rzadkością. Bez problemu na nich możesz expić. Dlaczego ze spearów ? Bo guardy naprawdę potrafią ładnie uderzyć, więc jakiegoś shielda lepiej mieć i te speary. I bp IHów w sumie też dla bezpieczeństwa lepiej wziąść :)
|
Skilowanie
Moglby mi jeszcze ktos powiedziec ile bede okolo potrzebowal kamykow aby awansowac z 61 na 70 distans fighting??:)
|
Z 61 na 70 dist musisz skillowac non stop przez 32 hours and 8 minutes. Według Eriga szansa na zniknięcie kamyczka to 7%, uderzasz raz na 2 sekundy. Tak więc 32 h 8 min = (32 * 60 * 60 + 8 * 60) /2 = 115200.
Tak więc podczas skillowania wykonasz 115200 uderzeń. 7 na 100 kamieni zniszczy się za pierwszym razem (według Eriga ofc), tak więc 7 kamieni zniszczy się po 200 sekundach (100 uderzeń, każdy co 2 sekundy). Tak więc: 115200 / 200 = 576 kamieni. Oczywiście około, bo z tym niszczeniem to różnie bywa. |
moim zdaniem juz niemusisz skillowac bo palkowi rosną dosyc szybko skille i przy expieniu a teraz i tak sa mocne hity !
|
Moim zdaniem...pozostaje ci tylko monk. Rozumiem rozumiem-jest zbyt mocny...
Ale może znasz jakiegoś bardzo dobrego knighta który mógłby ci go bloczyć. Niewiem czy to zadziała ale warto spróbować-Jeżeli znasz albo masz druta lub sorca postaw nim monka który wybloczy drugiego monka na którym bedziesz trenowal... Wiem, będzie ci potrzebna tibia MC (to nielegalne i niepolecam) ale cóż ci pozostaje...? Najlepiej opłać jakiegoś druta lub sorca który akurat robi runy żeby ci postawil monka... Najlepiej by bylo zeby to byly dwa monki-wtedy twój "train monk" by sie przezucal na z jednego monka na drugiego co dało by im więcej czasu na leczenie... UWAGA!: Stań w dużej odległości od Monka by ten niemógł sie na ciebie przezucic. |
Trening
Spokojnie doskiluje sobie 70 na dwarfach i monkach ;] tylko chcialem wiedziec ile mi potrzebne bedzie kamykow .:)
|
Mam jeszcze jedno pytanko.:p Czy dalbym rade skilowac na slimach na 20 lvl skills 63/51, z eq: mamuth fur cape, p-legs,medusa shield, steel helmet??
|
Nie, nie pytaj dlaczego. Znajdź sobie kumpla knighta, który trenuje na slimach i spytaj się czy możesz bić jego kolny kamieniami, jeśli jest taka możliwość, to zluruj sobie jakiś shit na tarcze, no tyle.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mam 65rp i doskilowalem na 10lvl 47 skill, czasami skiluje sobie 1h moze 2h jak mam lagi ,albo zajeta miejscowka. Obecnie mam sill 82 i mi to odpowiada i nie trzeba wogole skilowac to nie wiadomo ilu owszem 60 jeszcze mozna zrobic potem juz nie warto tylko sio expic :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:23. |