![]() |
Na Fibulę z potworem u boku?
Siemka. Niedługo zamierzam się wybrać na Fibulę, więc chciałbym się spytać jakie potwory (jeśli tam są) znajdę po drodze. Na mapie respawnu nie widać co jest pod wodą. Na razie wiem że po drodze do tunelu z Thais znajdę słabe potworki, ale co później- niewiem...
|
Przed tunelem{thais-fibuala} spotkasz misia w tunelu nic na fibuali jest kilka wilków a w podziemiach od rota do beho..... :)
@ do autora pan niżej bardzo szczegółowo pokazał co i jak ja nie chciałem psuć ci zabawy ze zwiedzania samemu ale dobra......... |
Wystarczyło poszukać.
Cytuj:
|
Sorr,powtorzylo posta.
|
http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=1322943
poradnik o fibuli by me @up a ty zauwazyles ze ten gosciu ma 14 lvlowego palka?? wiec o miejscu z deeper fibula quest nie ma co marzyc!!] apropo tego co podales to mapka respawnu jest bledna. Na fibuli (za czasow gierzenia na infernie) siedzialem tam do 33 lvla. |
Dzięki Avallach, dobry poradnik.
|
hehe wiem xD
|
@up
<>Avallach @up a ty zauwazyles ze ten gosciu ma 14 lvlowego palka?? wiec o miejscu z deeper fibula quest nie ma co marzyc!! <> tak, ale chciał wiedzieć wszystko o fibulii , wiec dalem całą informacje. |
po czesci bledna ale spoko, nic do ciebie nie mam, to niedopatrzenie Autora.
|
Ja sie też nie pruje ^^
@topic Myśle , że koniec tematu. Kolo dowiedział sie co i jak , więc myśle, że dalsze rozpisywanie sie o fibulli nie będzie miało sensu. Pozdro. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:51. |