Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Sucide Boys - Dark Purples Faster Turtles (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=143891)

Doom Terror 14-08-2007 10:17

Sucide Boys - Dark Purples Faster Turtles

Jak w nazwie tematu,nowa wojna wybuchla na Arcanii. Gildie Sucide Boys tworzy trzon bylego BoH z Lamusinim na czele,jednak znajduje sie w tej gildii takze paru bylch czlonkow Revangers m.in. Wovimus czy Eizix.Oto link do War Delcaration napisanego przez Lamu~ http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1782694. Temat powstal aby spolecznosc naszego "burned landu",nazywanego Arcania sie wypowiedziala na temat tej wojny.Jak na ta chwile DPFT w memberach ma miazdzaca przewage.Pomimo to SB (lol zbyt politczny skrot 0,0) zdobylo pierwsze fragi (Medivh Shady,Reylin i Dark Tholaris z SF) zazwyczaj gildia ktora wypowiada wojne zdobywa pierwsze fragi i tak bylo i tym razem.Sadze ze powody wypowiedzenia wojny przez SB sa szczytne,jednak nie sadze aby mieli szanse na zwyciestwo.Glupio ze doszlo do takiej sytuacji gdzie walcza byli sojusznicy z wojny przeciwko Beach. Czekam na wasze opinie na ten temat,zwlaszcza uczestnikow wojny.Zapewne z wielka ciekawoscia na wydarzenia z arcanii patrza Revengers'i .

Lafa 14-08-2007 11:01

To dobrze ,ze Lamusini chce walczyc za to jak potraktowano jego kolegow. Zdobyli 3 fragi zobaczymy co bedzie dalej i co zrobi gildia Rav~

gienkos 14-08-2007 11:24

do gazu z nimi B)

Filush 14-08-2007 11:25

Damy rade... !! :]

Turtla do gazu najlepiej od razu !

Medivh Shady 14-08-2007 12:06

i jak zwykle noby sie napinają ze wojna jest .. u straszne , co wojnę jest tak samo turtle padają na początku a potem wygrywają wojnę.

A reven~ może i dojdą ale nie wszyscy.

Na open to oni raczej będą wychodzić tylko przed ss.

Poll 14-08-2007 12:08

Nie bój się medivh,wyjdę na opena z Wami.

Filush 14-08-2007 12:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Medivh Shady (Post 1602601)
i jak zwykle noby sie napinają ze wojna jest .. u straszne , co wojnę jest tak samo turtle padają na początku a potem wygrywają wojnę.

A reven~ może i dojdą ale nie wszyscy.

Na open to oni raczej będą wychodzić tylko przed ss.

A Ty na open tylko przed dp.

Doom Terror 14-08-2007 12:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Medivh Shady (Post 1602601)
.

Niektore posty wystarczy poprostu ignorowac.Chcialem sporowkowac rozmowe (nie napinke a rozmowe) miedzy obiema stronami aby czegos sie dowiedziec,nie wyszlo i ew. oznajmic moja opinie na ktora i tak 99% osob ma wy**bane ;p

Wiatrak 14-08-2007 13:05

jak juz bedziecie sciagac payment z achmeda to przypomnijcie mu o kasie ktora mi wisi bo skutecznie mnie ignoruje xd

Carlito7 14-08-2007 13:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Filush (Post 1602531)
Damy rade... !! :]

Turtla do gazu najlepiej od razu !

Sadze, ze gaz nie jest najlepszym pomyslem, bo kto zaplaci rachunek?

*Wube* 14-08-2007 13:53

Sry double post :{

*Wube* 14-08-2007 13:54

Mediv jedyne co DPFT ratuje od przegranej wojny ze jest Was duzo, duzo wiecej i znacznie wyzsze lvle ; p ale po tym co widzialem na filmiku co Aata prawie Lukiego zabil hahaha to SB maja szanse chociaz potrzebują jeszcze czlonkow ; )

Pozdrawiam.

Hail Armuś ;)

Ciacho1920 14-08-2007 14:10

Lalala... I znowu wiecej kaski w banku lukiego^^

notop 14-08-2007 15:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Carlito7 (Post 1602803)
Sadze, ze gaz nie jest najlepszym pomyslem, bo kto zaplaci rachunek?

ty jako 1 najwiekszy nob forum....

Psyholis 14-08-2007 17:02

a tobie notop przypadkiem internet nie zaczyny nawalac ?? wez lepiej zobacz czy lagow niemasz przypadkiem xD uhauhau xD

Thuygioshok 14-08-2007 17:46

Lamus jak zwykle kieruje się honorem, a nie zdrowym rozsądkiem :S
next Teleport To Temple Guild

Poll 14-08-2007 18:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thuygioshok (Post 1603190)
Lamus jak zwykle kieruje się honorem, a nie zdrowym rozsądkiem :S
next Teleport To Temple Guild

honor jest najważniejszy.
Zdrowy rozsądek tutaj rozumiem odejście wszystkich moich qmpli z servera za sprawą bezpodstawnych huntów.
Moim obowiązkiem jest chronić kumpli,którzy byli ze mną w gildiach,pomagali mi,szli za mną na wojny.Teraz mieli kłopoty to niby miałem ich zostawić?.

Druga rzecz,ruszyli Borotha bez najmniejszego powodu,a to mój rl.

Wszelkie próby dogadania się z dpft,pełzły na niczym.Nie wiem jakim cudem można chronić ludzi typu Zin Alin,którzy wykorzystują to że doszli do wojny do dpft,wygralo dpft a Oni robią PA na wszystkich w okól i nie da się im w racjonalny sposób wyjaśnić aby się uspokoili.Takich ludzi trzeba tępić,nie wiem,leczenie kompleksów z rla?
Co On osiągnął poza sharowanym 150lvlem,paroma deadami od swoich na wojnach,uciekaniem na sk warze,wyplacaniem jako jeden z pierwszych?.

Śmieszne bo ja już odchodziłem z tibi,nie chciałem grać,ale los moich znajomych,których większosc znamz rla,nie jest mi obojetny,i jeśli tego wymaga ta sytuacja,pójdę za nimi.I będe starał się wywalczyć dla nich wolnośc.

Hunt Achmeda Assassina-reason?bo zwrócił uwagę na to że Silver Flame nie byłoby takie pewne siebie gdyby nie to że Dpft za nimi stoi.
payment:100k
nie chciał zapłacić,więc dogadal się z Revengersami i zaczął robć massy.
Theos Sunath-hunted raz za bicie jakiegoś noob chara dpft.hunted drugi raz,chyba za to ze zapłacił dpft?bo innego pomysłu nie mam.
Belial Assassin-tu był niezły reason,bo ma outfit achmeda,jak samo nazwisko mówi "assassin" są rodziną tibijską,więc chyba ma prawo mieć taki sam outfit.
Boroth flam-ciekawa sytuacja
Saint Conqueror-j.w.
Calis flam-nazwisko "flam" też niezły reason.
I co?to jak miałem się dogadać z dpft?pisałem pare dni do Belisha na gadu żeby odhuncił Beliala.Dpft chciało wywołać wojnę i ja wywołało.

Ja nie będe zgrywał hojraka,ja porpostu oczekuje odpowiedniego traktowania i szacunku,bo osiągnałem więcej niż większosc tych graczy co robi PA na całej arcani,tylko dlatego bo jest rlem lukiego albo bo udało mu się dojsc do dpft i wygrac wojnę.

jak już powiedziałem życzę powodzenia.

jacke 14-08-2007 18:42

kupa smichu bedzie ;d

gienkos 14-08-2007 19:10

Polowa DPFT to przydupasy ktore kiedys siedzialy cicho i tylko lizaly dupe dla DPFT a teraz mysli ze zaszli daleko B)

w 100% poparcie dla Poll'a :]

Ka$z3r 14-08-2007 20:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Filush (Post 1603451)

EDIT:
Na dowód głupoty prawie wszystkich idiotów z SF(jest ten 1% ludzi ktorych szanuje) jest ban Krylka.
Idiota nabił na mnie 4 unjusty, zabijajac Rafamana. Gratz dla tego nowego ownera, bo starego co nieco znałem i nie był taki durny ale pewnosci też nie mam, może po po prostu za duzo przebywał w "innym, wysokolevelowym swiecie".

Każdy z ownerów krylka był kompletnym idiotą, a szczególnie ten pierwszy który w życiu nie blocknol/zabil hero,demona wrl etc. bo srał jak tylko mial iśĆ na coś trudniejszego niż guard/scarab... a teraz to ponad 100 kilowy klops...

Ale to akurat racja ze SF jest przepelniony idiotami ;/ I nie idzie sie z tego cieszyc!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:42.