![]() |
Sucide Boys - Dark Purples Faster Turtles
Jak w nazwie tematu,nowa wojna wybuchla na Arcanii. Gildie Sucide Boys tworzy trzon bylego BoH z Lamusinim na czele,jednak znajduje sie w tej gildii takze paru bylch czlonkow Revangers m.in. Wovimus czy Eizix.Oto link do War Delcaration napisanego przez Lamu~ http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1782694. Temat powstal aby spolecznosc naszego "burned landu",nazywanego Arcania sie wypowiedziala na temat tej wojny.Jak na ta chwile DPFT w memberach ma miazdzaca przewage.Pomimo to SB (lol zbyt politczny skrot 0,0) zdobylo pierwsze fragi (Medivh Shady,Reylin i Dark Tholaris z SF) zazwyczaj gildia ktora wypowiada wojne zdobywa pierwsze fragi i tak bylo i tym razem.Sadze ze powody wypowiedzenia wojny przez SB sa szczytne,jednak nie sadze aby mieli szanse na zwyciestwo.Glupio ze doszlo do takiej sytuacji gdzie walcza byli sojusznicy z wojny przeciwko Beach. Czekam na wasze opinie na ten temat,zwlaszcza uczestnikow wojny.Zapewne z wielka ciekawoscia na wydarzenia z arcanii patrza Revengers'i .
|
To dobrze ,ze Lamusini chce walczyc za to jak potraktowano jego kolegow. Zdobyli 3 fragi zobaczymy co bedzie dalej i co zrobi gildia Rav~
|
do gazu z nimi B)
|
Damy rade... !! :]
Turtla do gazu najlepiej od razu ! |
i jak zwykle noby sie napinają ze wojna jest .. u straszne , co wojnę jest tak samo turtle padają na początku a potem wygrywają wojnę.
A reven~ może i dojdą ale nie wszyscy. Na open to oni raczej będą wychodzić tylko przed ss. |
Nie bój się medivh,wyjdę na opena z Wami.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
jak juz bedziecie sciagac payment z achmeda to przypomnijcie mu o kasie ktora mi wisi bo skutecznie mnie ignoruje xd
|
Cytuj:
|
Sry double post :{
|
Mediv jedyne co DPFT ratuje od przegranej wojny ze jest Was duzo, duzo wiecej i znacznie wyzsze lvle ; p ale po tym co widzialem na filmiku co Aata prawie Lukiego zabil hahaha to SB maja szanse chociaz potrzebują jeszcze czlonkow ; )
Pozdrawiam. Hail Armuś ;) |
Lalala... I znowu wiecej kaski w banku lukiego^^
|
Cytuj:
|
a tobie notop przypadkiem internet nie zaczyny nawalac ?? wez lepiej zobacz czy lagow niemasz przypadkiem xD uhauhau xD
|
Lamus jak zwykle kieruje się honorem, a nie zdrowym rozsądkiem :S
next Teleport To Temple Guild |
Cytuj:
Zdrowy rozsądek tutaj rozumiem odejście wszystkich moich qmpli z servera za sprawą bezpodstawnych huntów. Moim obowiązkiem jest chronić kumpli,którzy byli ze mną w gildiach,pomagali mi,szli za mną na wojny.Teraz mieli kłopoty to niby miałem ich zostawić?. Druga rzecz,ruszyli Borotha bez najmniejszego powodu,a to mój rl. Wszelkie próby dogadania się z dpft,pełzły na niczym.Nie wiem jakim cudem można chronić ludzi typu Zin Alin,którzy wykorzystują to że doszli do wojny do dpft,wygralo dpft a Oni robią PA na wszystkich w okól i nie da się im w racjonalny sposób wyjaśnić aby się uspokoili.Takich ludzi trzeba tępić,nie wiem,leczenie kompleksów z rla? Co On osiągnął poza sharowanym 150lvlem,paroma deadami od swoich na wojnach,uciekaniem na sk warze,wyplacaniem jako jeden z pierwszych?. Śmieszne bo ja już odchodziłem z tibi,nie chciałem grać,ale los moich znajomych,których większosc znamz rla,nie jest mi obojetny,i jeśli tego wymaga ta sytuacja,pójdę za nimi.I będe starał się wywalczyć dla nich wolnośc. Hunt Achmeda Assassina-reason?bo zwrócił uwagę na to że Silver Flame nie byłoby takie pewne siebie gdyby nie to że Dpft za nimi stoi. payment:100k nie chciał zapłacić,więc dogadal się z Revengersami i zaczął robć massy. Theos Sunath-hunted raz za bicie jakiegoś noob chara dpft.hunted drugi raz,chyba za to ze zapłacił dpft?bo innego pomysłu nie mam. Belial Assassin-tu był niezły reason,bo ma outfit achmeda,jak samo nazwisko mówi "assassin" są rodziną tibijską,więc chyba ma prawo mieć taki sam outfit. Boroth flam-ciekawa sytuacja Saint Conqueror-j.w. Calis flam-nazwisko "flam" też niezły reason. I co?to jak miałem się dogadać z dpft?pisałem pare dni do Belisha na gadu żeby odhuncił Beliala.Dpft chciało wywołać wojnę i ja wywołało. Ja nie będe zgrywał hojraka,ja porpostu oczekuje odpowiedniego traktowania i szacunku,bo osiągnałem więcej niż większosc tych graczy co robi PA na całej arcani,tylko dlatego bo jest rlem lukiego albo bo udało mu się dojsc do dpft i wygrac wojnę. jak już powiedziałem życzę powodzenia. |
kupa smichu bedzie ;d
|
Polowa DPFT to przydupasy ktore kiedys siedzialy cicho i tylko lizaly dupe dla DPFT a teraz mysli ze zaszli daleko B)
w 100% poparcie dla Poll'a :] |
Cytuj:
Ale to akurat racja ze SF jest przepelniony idiotami ;/ I nie idzie sie z tego cieszyc! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:42. |