![]() |
WOJNA =nowa kaska z wojny dla DPTF
ooo jak widac lamusini postanowil wspomagac finansowo dptf
gtz,DD |
pusta strona na komentarzyk;P
|
Cytuj:
JESZCZE NIKT TYLE KASY NIE ODDAL CO tY :baby: wiec powinienes pomyslec przed zalozeniem takiego tematu... |
ponoc nie dzieli sie skory na zywym niedzwiedziu
|
Notop, kiedy Ci net padnie ?
|
Sry Notop ze ci poprawie, nowa kaska moze i bedzie ale nie dla DPFT tylko dla Lukiego ;-).
Wiec nie masz z czego sie cieszyc chyba ze cie rajcuje jak twoj lider sie wzbogaca. |
Boroth, teraz ja Cie poprawie kasa będzie dla wszystkich, tylko każdy Turtles będzie musiał zrobić konto na e-bay i troche jej kupic od lidera.. :]
|
sadsfdsdsfsfsf
nie chce skarzyc ale Luki ma nowy rower :/ |
Cytuj:
|
notop ty pewnie masz odlozone juz troszke kaski zeby wspomoc kogos finansowo okaze sie dopiero pozniej kogo xD
|
lol Sua
to co piszesz jest mocno nie na miejscu. po 1.ja do dzi¶ pamietam jak władowałes mnie w zupelnie mi niepotrzebn± wojnę z EZ,prosz±c o pomoc,po czym odszedłe¶ bo Ci sie wojna znudziła.A ja Ci pomogłem. Do dzi¶ pamietam jak chciałem od Ciebie pożyczyć niewielk± sumę kasy. I do dzi¶ pamiętam jak jedziłe¶ po całym dpft,że Oni tacy Ľli i niedobrzy. |
Cytuj:
co do kasy zawsze pozyczam tym co wiem ze niestraca na pierdoly jak ty na bicie se ludzi pod dp. co do dptf ciagle jestem zdania ze kilka osob to debile bo mnie wkurzaja kozaczeniem´zin np´ale coz duzo dzieci gra w tibie..zaduzo @Psyholis na bank nie ciebie... kozaczku za 2 zl @down odbije sobie to;) |
@Sua
To smiesze ze akurat ty stworzyles ten temat, bo Ty chyba dales im najwiecej kasy z paymentow... |
Cytuj:
aa po wojnie kupi nowy dom :D:D:D |
Sua Blagam Zainstaluj Sobie Mozille Firefox I Pisz Ze Slownikiem!!!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
no juz la revo sie spłaca hahahah nooby a chciały wara :)
|
Cytuj:
Clapek chce pokazaac jaki to on teraz pro nie jest, a juz zapomnial jakim był pionem jeszcze przed wojna ;]. Nie tylko on jeden teraz sie zgrywa zreszta ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:36. |