Piotrek Marycha |
24-08-2007 20:03 |
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez piotrek26111
(Post 1603158)
Rotfl 'n' lol
W dzisiejszych czasach nie masz czego szukac na zapchanych guardach. Polecam tomby. W koncu jak masz expic na guardach z rozdzki to po co bylo w ogole pacc kupowac -.- A z visa majac taki mlvl to o zwrocie kasy mozesz tylko pomarzyc...
|
faktycznie, lepiej byc elo ziom z pacciem i siedziec na tombac gdzie albo waste albo profit na pograniczu 200-500 gp, niz isc na guardy i miec profit 2-3k/h + 25% lepszy exp
Cytuj:
PS.
Jakby przypadkiem wpadl tutaj po raz drugi Piotrek Marycha i chcial mnie skrytykowac ze no przeciez na guardach mozna expic to ja juz od razu profilaktycznie mowie ze jest wiecej paladynow na guardach niz samych guardow. Wiec zycze wam powodzenia w expeniu na guardach =)
|
dziwne ze w czasie robienia moim sorcem 33-43 lvla (tylko na guardach) sytuacje gdzie wszystkie kopalnie byly zajete moglbym policzyc na palcach (jednej reki)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez xileven
(Post 1615447)
@topic
Tar Tomb -2 z wanda i vis'a [bez summonow ofc bo z summonami to zal] ... hmmy sprzedaj i kup za ten cash MFy :)
|
waste r0x, a bohy i b robe to pewnie na 60 lvl zakladasz jak juz z questow dorwiesz troche kasy? czy na rotach w miedzy czasie bocisz zeby sie oderwac od dna?
PS: KTO CI KUPI 20 bp HMM ?!
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ralvin
(Post 1615686)
zalezy na jakim serverze ;] na Saphirze zawsze wolny xD
|
ta, a na xerenie guardy zawsze wolne -.-
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szyszkati
(Post 1620174)
Mi sie wydaje ze mogl bys sporobowac na scarabach ladnie tam exp leci i sporo kasy z nich jest :)
|
sux exp + waste, nic dodać nic ująć!
|